1. Forum
 2. Debatten
 3. Kærlighed
 4. Vild med kollega, som gennem et år undlod at si...

Vild med kollega, som gennem et år undlod at sige han havde kæreste. Ved han er vild med mig, men taler aldrig om kæresten

Q34

Q34

29 indlæg
 • Skrevet
Jeg og en kollega er blevet vilde med hinanden. Vi bliver røde i hovedet, når vi ser hinanden, sved i håndfladerne, hjertebanken (kan se det er gengældt!), smiler stort og søger hinandens blik og ved hele tiden, hvor den anden er i kantinen. Så opsnappede jeg tilfældigt, at han havde kæreste! WTF???!! Jeg var sikker på, han var single, bør jeg lade ham være eller...? Hvorfor er han ikke ærlig omkring det? jeg kan se, at han søger mit blik og bliver påvirket af min tilstedeværelse
alien005

alien005

36 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
Wow, det lader til at han kan lide dig mere end hans kæreste, hvis han ikke har nævnt hende. Synes det er ærgerligt, at han ikke har været ærlig omkring det. Som du beskriver det gengælder i begge hinandens følelser. Jeg synes du skal tage en snak med ham omkring det, og hvis det lader til at han FAKTISK har følelser for dig, synes jeg at han skal slå op med sin kæreste først, på en pæn og ordenligt måde . Jeg er SÅ dårlig til at give råd, lol, men det er det jeg synes ville være det rigtige Redigering: Men nu hvor jeg tænker over det, han lyder ikke til at være en ærlig fyr? Er det ham du vil starte noget med?
Q34

Q34

29 indlæg
 • Skrevet
Hej alien, tak for dit svar. Jeg vil også sige, at jeg mildest talt var forbavset, da jeg fandt ud af, han havde en kæreste, det gjorde sgu ondt helt indeni, og havde slet ikke set den komme. Vi har slet ikke på den måde talt om forhold, bortset fra at han åbent har sagt “jeg er fraskilt og har frit spil”, som for at fortælle mig, han er ledig. Og når jeg har spurgt til ferier eller andet, har han ikke nævnt nogen kvinde. Så tror det ville virke mærkeligt, hvis jeg pludselig skulle tage den op med ham. Jeg kan virkelig bare ikke finde ud af, om jeg helt skal glemme ham eller hvad, har dog opdaget at det stort set er umuligt for mig, er bare så vild med ham. Men du har ret, det er bare ikke fedt, han ikke har været ærlig..,-/
vaniljestang

vaniljestang

356 indlæg
 • Skrevet
Jeg synes han lyder lidt lusket. Måske er han vild med dig, men hvis han ville være sammen med dig, så havde han altså slået op med sin kæreste. Jeg kan ikke lade være at tænke på hvis det var mig selv der stod i den situation. Jeg ville tænke; Ville han så også gøre det samme mod mig på sigt? Hvis der pludselig kommer noget bedre forbi? - Man bestemmer ikke selv hvem man forelsker sig i, det kan ske for alle at man forelsker sig i en anden end sin kæreste. Men hvis man virkelig er det, så går man fra kæresten og desuden er man ærlig om det fra start. Ærligt så synes jeg han holder jer begge for nar. Kæresten fordi han ikke nævner hende når han snakker med andre kvinder han er interesseret i, (jeg ville nødigt være hans kæreste) og dig fordi han ikke er ærlig omkring hans forhold og tilsyneladende ikke er gået fra hende efter et år hvor I har været vilde med hinanden. Jeg synes kraftigt du skal overveje om du vil involvere dig mere med sådan en mand og jeg synes bestemt du skal tage den op med ham. Jeg synes du skal spørge om han har en kæreste og se hvad han svare og snakke med ham om det. Pas på ikke at blive kørt rundt i manegen..
Q34

Q34

29 indlæg
Hej vaniljestang, tak for dit fine og ærlige svar. Du har ret i, at han måske lyder lidt lusket, og det er jo ikke rart at skulle være kæreste med sådan en... hmm.. nu er jeg bare faldet forhammer, og det er VIRKELIG umuligt at glemme ham og komme videre! Følelser er umulige at styre. Men jeg må jomprøve.
Naika

Naika

455 indlæg
 • Skrevet
Ville hvertfald ikke gide ville få det dårligt,og overskred jeg min grænse,og var med en,der var taget ville han helt sikkert få lortesex ville ikke kunne.....
Catwoman86

Catwoman86

42 indlæg
Vaniljestang Jeg ville ikke være tryg i et forhold, hvor jeg var bevidst om, hvilken indstilling min kæreste havde om at være forelsket, var noget man ikke kan kontrollere. Altså kunne jeg ikke leve med tanken om, at han kunne blive forelsket i en kvinde når som helst. Synes det ville gøre mig mega frustreret hver dag at gå rundt med denne tanke. Jeg synes selv, at man godt kan styre sine følelser og derfor bliver man ikke forelsket i én anden, hvis man oprigtigt elsker sin partner. Alt andet, er bedrag, jeg tror, at denne type mennesker bedrager både sig selv og andre mennesker.
Q34

Q34

29 indlæg
Dér har du jo faktisk selv svaret: hvis man oprigtigt elsker sin partner, kan man ikke blive forelsket i en anden. Man kan jo dybest set ikke gøre for, at man falder for en, det er virkelig ikke noget, man selv kan bestemme, og er man ikke glad der, hvor man er, må man ud af forholdet. Men det bedste er jo at bryde ud af forholdet, FØR man er utro, det ville jo være det moralsk rigtige..
sweetyz

sweetyz

43 indlæg
 • Skrevet
Kort og godt, hvis han et helt år ikke har sagt et ord om sin kæreste, så ville jeg ikke spilde et sekund på ham. Et helt år er meget lang tid, det ikke som om i mødtes til en fest og kom til at kysse, et menneske som kan lade være med at sige noget så vigtig i et år, hvilke andre hemmeligheder har han så ? 
laurabs

laurabs

398 indlæg
 • Skrevet
Jeg skal lige forstå det: I smiler, rødmer og "bliver påvirkede" af hinandens tilstedeværelse, men der er udover det ikke sket noget endnu? Snakker I sammen eller er det bare stjålne blikke? Han er muligvis sin kæreste mentalt utro, men hans forelskelse i dig er igen kun din egen vurdering af sagen, for han har ikke erklæret sine følelser for dig eller noget. Ulig nogle af de andre i tråden er jeg overbevist om, at man godt kan have små "forelskelser" i personer udenfor ens forhold uden at det betyder det store. Med mindre I snakker, flirter eller er sammen hele tiden ville jeg ikke klandre ham for at være uærlig eller utro, men jeg ville helt sikkert heller ikke prøve at score ham nu hvor du ved, at han har en kæreste. Hvis jeg har forstået situationen rigtigt ville jeg måske liiiige slappe lidt af med anklagerne. Det er ikke ulovligt at have et lille crush, synes jeg.

Mest populære tråde