1. Forum
  2. Debatten
  3. Kærlighed
  4. Ville du slå op med ham??

Ville du slå op med ham??

fynzmn

fynzmn

34 indlæg
  • Skrevet
Hej de damer! Jeg har siddet i det sammen forhold på 5. År og nu er tvivlen kommet mig til gode! Mig og ham er som dag og nat - vi kan faktisk ikke blive mer forskellige - hvilket nok er grunden til at vi har kunne være sammen i 5 år - for i løbet af en ugen er vi faktisk ikke ret meget sammen selvom vi bor sammen - jeg er meget aktiv med sport og venner og han går mere op i sit arbejde som mekaniker. Der er ikke længere nogen X-Factor i vores forhold - vi har sex en gang hver andet måned - vi snakker knap nok sammen når vi sidder i samme rum - og jeg kunne blive ved! Mit problem er at han er 26 og klar til at flytte i hus og få børn, og hvis jeg slår op med ham skal han starte forfra med at finde en ny dame osv og det er her jeg får sådan en dårlig samvittighed! Det sku syn for ham - føler jeg har spildt 5 år af hans liv hvis jeg slår op nu! Og det jo ik fordi jeg ikke elsker ham - vi simpelthen blevet venner i stedet for kæreste! Nogen af jer der har prøvet det samme som give tips eller kan forstille sig hvad jeg står i 😔😔
Rose123

Rose123

82 indlæg
  • Skrevet
Jeg kan sagtens forstå den dårlige samvittighed rammer 😔 Men ærligt. Du er nødt til at tænke på dig selv. Hvad er bedst for dig? Er livet ikke for kort til at blive sammen med én, kun pga din dårlige samvittighed. Er sikker på du bliver glad for beslutningen. Føl dit hjerte, og mærk efter, hvad der i længden vil gøre dig glad!
Peanut1980

Peanut1980

11 indlæg
  • Skrevet

Jeg tænker, at du skal gøre op med dig, om du virkelig elsker ham. Hvis du gør, så kræver det en indsats fra jer begge til at arbejde på forholdet. Date, bruge tid på hinanden og blive kærester igen. Hvis ikke du gør og kun nyder tanken om at være i et forhold, så synes jeg, at du skal stoppe det ASAP. For i så fald bliver du ved med at spilde hans og din egen tid...

MissTH

MissTH

54 indlæg
  • Skrevet
Jeg har det på helt præcis samme måde. Min kæreste og jeg har været sammen i 8 år, boet sammen i 2 og vi er vidt forskellige. Vi har sjældent noget at snakke om hvilket gør det akavet for mig når vi fx. Spiser. Jeg elsker ham, men vi vil to helt forskellige ting i livet. Jeg elsker at rejse, men han gider ikke. Jeg vil gerne bo i hus engang, det vil han ikke. Jeg vil gerne ha børn, men det ved han ikke om han vil. Jeg er bange for at fortryde hvis jeg går fra ham, og er bange for hvordan jeg er som single, fordi det er så mange år siden. Og bange for jeg aldrig finder en ny.. jeg ved virkelig heller ikke hvad jeg skal gøre.
Milady

Milady

1 indlæg
  • Skrevet
Kender godt det med dårlig samvittighed. Havde det på samme måde for 10-11 år siden, hvor jeg slog op med en fyr, jeg havde været sammen med on and off i tre år. Der var det så omvendt, jeg ville gerne have børn, han ville ikke. Han var ikke den rigtige for mig, men jeg blev ved med at bruge ham som en sutteklud. MEN han kunne jo også have sagt nej, når han vidste at vi ville forskellige ting, når han kunne mærke, at byen og vennerne trak mere i ham. Og det kan din kæreste også. Det er lige så meget hans ansvar at tage hånd om jeres manglende gnist og forskellighed, ja alt det du nævner. Og det ville da være langt værre, at du bliver hos ham 5 år til og måske får hus og børn med én, du ikke længere har noget til fælles med og derfor ikke er den rigtige for dig, blot af dårlig samvittighed. Vi gik fra hinanden og jeg fandt så én jeg blev gift og fik barn med (som jeg ville) min eks fokuserede på karriere, venner og fester og blev så far 8 år senere. Så vi fik begge meget mere ud af at gå fra hinanden.

Mest populære tråde