1. Forum
 2. Debatten
 3. Kultur og samfund
 4. Emma Watsons FN-tale som feminist

Emma Watsons FN-tale som feminist

wonderwho

wonderwho

2087 indlæg
 • Skrevet

https://www.youtube.com/watch?v=c9SUAcNlVQ4

Har endnu ikke set en tråd om dette? Men denne video af Emma Watsons FN-tal har floreret på min facebook i dag, og syntes det kunne være sjovt at høre jeres tanker/meninger om det? Især fordi jeg på det seneste har set mange bemærkninger omkring feminisme herinde

moonpie

moonpie

1631 indlæg
 • Skrevet

Jeg synes hun er meget inspirerende, og er meget enig i hendes ord

hyben

hyben

1366 indlæg
 • Skrevet

Rigtig god tale med fokus på nogle at de vigtige punkter i ligestillingsdebatten. Blandt andet hvordan også mænd på nogle områder står tilbage.

Det er kørt helt skævt i kvoter og kønsneutralitet på området på det sidste, og det er jo på ingen måde det ligestilling handler om! Feminisme er blevet kvalmende pinligt og det kunne i den grad pynte hvis vi kom lidt ind på ret kurs igen.

Til gengæld findes jeg Christiane Schaumburg-Müllers udtalelser omkring debatten direkte sørgelige, hun har tydeligvis ikke hørt det mindste efter

Kisser87

[slettet bruger]

1578 indlæg
 • Skrevet

Tja,industriens grumme bagmænd ved godt hvordan de bedst får fingrene i unge folk...

Gennem disses idoler...

http://www.180grader.dk/Politik/sandheden-om-feminismen

Lady Gaga var oz i starttyverne,da hun rablede løs om feminisme...
uhyggeligt stille fra hendes side af nu?
det er nok alderen,der trykker sig på,så meget for den "lighedskamp"

"Unge mennesker, især kvinder, fik fortalt at det var ”normalt” at have et udsvævende sexliv med hyppige og skiftende sexpartnere, for derefter blot at få abort bagefter som ens naturlige ret som frigjort kvinde. Og hvis man ikke sang med på dette kor, var man små-fascistoid og usolidarisk med de stakkels undertrykte kvinder, der blot endeligt udlevede deres sande natur efter den grusomme, patriarkalske undertrykkelse af deres naturlige behov osv.

Konsekvenserne var en masse aborter, faldende fødselsrater i Vesten, alkoholmisbrug, eksperimentering med sex og stoffer, skilsmisser, børn uden for ægteskabet, der vokser op uden en far i fattigdom, fordi deres enlige mor er på understøttelse. Samt ikke mindst et par ungdomsgenerationer, der fik frataget alle værdier og erstattet dem med en anarkistisk/selvdestruktiv livsopfattelse om at den borgerlige samfundsmodel med familien/ægteskab og i centrum skulle ødelægges for enhver pris. Og stadigvæk i dag finder man disse tanker blandt ungfeministerne på venstrefløjen om at det hører med til at være ”frigjort” kvinde at leve seksuelt udsvævende, at undgå ægteskab for enhver pris (da den jo er indbegrebet af kvindeundertrykkelse og traditionelle kønsrollemønstre) samt at det er vigtigere at tage en lang videregående humanistisk uddannelse med efterfølgende karriere i det offentlige frem for at få børn. Således er feministerne, som et redskab i socialismens hænder, perfekt i færd med at videreføre de udstukne retningslinjer fra 1970’erne, som marxisterne havde udarbejdet i forsøget på at nedbryde den stærke vestlige civilisation indefra som nødvendig forudsætning for at kunne indføre kommunismen her. Med den vigtige tilføjelse i vore dage, at det nu er blevet det kvindelige, som er kommet i fokus som dét, der skal bekæmpes og ødelægges, hvor det før galdt om at ”finde og udleve” sin indre kvinde efter marxismens toner.

Og dermed er vi fremme ved kernen i kortlægningen af feminismens virkemåder og strategier i vores samtid: For en feminist i dag eksisterer der nemlig kun det mandlige. For en moderne feminist skal alt kvindeligt nedgøres og ringeagtes, alt mandligt skal efterabes og efterstræbes. Hvis en moderne feminist virkelig havde ønsket (som de påstår) at sidestille/ligestille det kvindelige med det mandlige som ligeværdigt med dette, så ville de jo gøre dette i stedet for at trampe alt kvindeligt ned i støvet som noget af ringere værdi, der skal foragtes. En sand feminist ville tage udgangspunkt i de naturlige forskelle mellem kønnene, og at disse forskelle var ligeværdige i den forstand at det kvindelige ikke var laverestående overfor det mandlige. Så når en feminist i dag prøver at fornægte de åbenlyse kønsforskelle (kropsbygning og –størrelse, kønsorganer, … ) som sociale konstruktioner efter marxismens propaganda, øver hun i virkeligheden vold mod kvindekønnet, samtidig med at hun påstår at gøre det modsatte"

213

213

3783 indlæg
 • Skrevet

Hun er så fucking grim!
Har egentlig ikke andre kommentarer

anilara

[slettet bruger]

0 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
Deleted
Fløøde

[slettet bruger]

1087 indlæg
 • Skrevet

Det er lidt sjovt som vi i vesten konstant skal høre på feminisme når det er i østen og syden at de har brug for det.

lorde

lorde

1557 indlæg
 • Skrevet

Hun er super nice og jeg elsker hende! og hendes tale!

moonpie

moonpie

1631 indlæg
 • Skrevet

Fløøde sagde:

Det er lidt sjovt som vi i vesten konstant skal høre på feminisme når det er i østen og syden at de har brug for det.

Der er brug for det overalt.

Medae1million

Medae1million

312 indlæg
 • Skrevet

Jeg mener, at når hun siger, at man skal se køn som et spektrum i stedet for to modpoler, så er det virkelig godt ramt.

Moderne feminisme går nemlig ikke ud på at definere eller forsøge at være specielt mandlig eller kvindelig for den sags skyld, men i stedet at man placere sig selv lige hvor man har lyst på et spektrum og blive accepteret og respektere lige meget, hvor man vælger at placere sig. Jeg vil som moderne feminist ikke fordømme andre kvinder for fx at vælge at blive hjemmegående husmor, men jeg vil heller ikke selv fordømmes for ikke at have et ønske om selv at blive mor.

Mest populære tråde