1. Forum
 2. Debatten
 3. Kultur og samfund
 4. Er det synd for de kendte?

Er det synd for de kendte?

Honninghjertet

Honninghjertet

3757 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret

Er det synd for dem at deres liv bliver lagt ud i medierne og at der er sladderhistorier om dem hver uge? De har jo selv valgt deres levevej.
Desuden er der vel et balance forhold mellem de kendte og medierne- for ingen af de to kunne leve uden hinanden.

Og det at de er kendte, giver det folk ret til at snakke om dem som man vil? Her tænker jeg fx i debatten om hvorvidt det er Kidd der er voldtagsmanden, hvor nogen mente det var forrykt at komme med sådanne beskyldninger, når man ikke anede om det var ham.

Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
 • Skrevet

De er jo kendte, fordi de er "interessante" eller laver noget, som vi andre kan lide at følge med i. Så længe "sladderen" ikke blander sig i deres privatliv, men kun deres job; som kunstner, skuespiller eller musiker. Så nej, jeg har ikke specielt ondt af dem - kun hvis Se og Hør begynder at skrive om, at nu er der en eller anden, som er utro igen - eller mange af deres andre "historier". Mange søger selv at komme i medielyset, og bruger diverse underlige måder på at komme til det.
Det med Kidd er at gå over stregen, men heldigvis er man jo uskyldig indtil det modsatte er bevist.

Cintas

Cintas

641 indlæg
 • Skrevet

som du selv skriver det så har de kendte selv valgt det. på nær nogle få selvfølelig fx de kongelige, sportsstjerner der bare elsker det de laver osv.

men personligt synes jeg medierne går over grænsen rigtig ofte og jeg håber da at de fleste personer er kloge nok til at skelne imellem en sand historie og en god historie.

Nitara

Nitara

2553 indlæg
 • Skrevet

Baade og. De kendte har jo brug for at folk taler om dem og interesserede i dem, for at folk gider gaa i biograffen og se deres film eller tage til deres koncerter. Men jeg mener der er en graense. For eksemple naar de har boern og selv boerne bliver jaget vildt, det synes jeg er meget langt ude. Der var stor debat her i England for nogle aar siden da Jude Law og hans kone og deres boern var jaget vildt, de boern havde altsaa ret til at kunne lege med deres venner og gaa i skole uden pressen stod udenfor skolens vinduer.

Der er en hel klar graense, men jeg synes ogsaa mange kendte siger A men mener B. Mange af dem siger, at naar de ikke er i offentligheden som del af deres arbjede (den roede loeber osv) saa skal pressen holde sig vaek, men samtidig goer de alt for at blive set, og det er jo saa ret svaert at respektere.

Ang. dit eksemple saa viser det jo meget godt hvordan rygter bliver til. Nogle af de "journalister" traenger til et ekstra kursus i kildesoegning. Jeg synes ikke man kan komme med beskyldinger uden at bakke dem op og det gaelder for alt i livet. De kan jo have oedelagt en persons liv, og derfor synes jeg ikke det er de kendtes skyld det tilfaelde. Langt fra, men samtidig mener jeg ogsaa at naar man gaar med at til vaere kendt, saa skal man ogsaa vaere klar over medaljens bagside.

<3<3<3

<3<3<3

1169 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret

Syntes at det er helt okay at snakke om de ting, der sker med de kendte. Læser både Se&Hør og Kig Ind og det er også mig der har oprettet den debat om hvilken rapper der mon blev hentydet til, i den artikel der var på EB omkring en voldtægt.
De har selv valgt det liv, og de ved at det hører med i den branche at der kommer historier om en. Desuden vælger de jo rigtig tit, selv at kører med på den med at skrive på deres Twitter eller Facebook og deltage i interviews i tv og til blade. Så det virker jo ikke ligefrem som om de selv tager afstand fra at der bliver skrevet om dem.
Mange kendte, ringer og tipper enda selv paperraziaer og jounalister og hvor de er henne eller en god historie. De skal have omtale for at blive kendte og sælge deres ting, om det er film eller musik. Og i deres verden er dårlig omtale bedre end ingen omtale.
Og selvfølgelig er man uskyldig til det modsatte er bevidst. Men lige som så mange andre sidder derude og gætter hvem voldtægts forbryderen er, eller hvorfor Jean Michele forlod X-Factor og om Peter virkelig slog Amalie, så kan jeg virkelig ikke se problemer i at jeg skriver det på en debatside, da det kun er gætterier, og jeg på intet tidspunkt har sagt at jeg VED at det er Kidd. Sorry, men kan virkelig ikke se hvorfor den debat har gjort folk så sure og forargede.

gåmedfred

gåmedfred

1392 indlæg
 • Skrevet

Har svært ved at have ondt af dem. Det er det der sker når man er kendt.
Men gider ikke rigtig læse alle de ting - det fanger mig bare ikke

Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
 • Skrevet

Jeg har ikke ondt af realitystjerne som fx. Amalie - de er jo blevet kendte fordi de gerne vil være kendte.

Men hvis man er kendt fordi man laver noget man elsker så ja, så synes jeg at det er synd at de skal hænges ud i medierne. Der tænker jeg både på sportsstjerner, skuespillere, sangere osv.

Lotmus

Lotmus

340 indlæg
 • Skrevet

Jeg synes også, at det er synd, at sager meget hurtigere kan blive større end de egentlig er, når det drejer sig om kendte mennesker. Her tænker jeg fx på Jon, som også blev kaldt stegepande Jon.

Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
 • Skrevet

Som udgangspunkt, nej. De fleste kendte har selv valgt at blive det, og de er selv gået ind til det, velvidende om hvordan der tales om kendte.
Dog mener jeg, at man bør respektere kendtes privatliv. Og så kan jeg da godt forstå, at de whiner, hvis de slet ingen privatliv kan få. Hvis en sladderbladsfotograf f.eks. sniger sig ind i privaten, og tager billeder af en kendis der soler sig på terrassen, så kan jeg forstå hvis den kendte brokker sig. Det synes jeg også er over grænsen.

Cassiopeia

Cassiopeia

1028 indlæg
 • Skrevet

Det er ikke synd, nej. Men ligesom med alle andre mennsker, må man altså godt have noget respekt. Selvom de sælger godt, når det kommer til sladderblade, så synes jeg det er respektløst at finde på historier og omskrive deres ord osv. bare for at kunne sælge bladet.