1. Forum
  2. Debatten
  3. Kultur og samfund
  4. Erstatning

Erstatning

sweetest_thing

sweetest_thing

491 indlæg
  • Skrevet

Jeg sidder og læser en artikel om pårørende til Germanwing ulykken og om den erstatning der er blevet tilbudt af Lufthansa.

Og her sidder jeg egentliig og undrer mig over det med erstatning til en afdød. I artiklen står der de kræver omkring (det der svarer til) 750.000 kr. og tænker egentlig "Det er sjovt man kræver et stort beløb" altså jeg i den forstand at ligemeget hvad kan det da aldrig dække for den person man har mistet. Jeg forstår at beløbet bl.a. bruges til psykolog osv., men det er jo ikke fordi man forventninger de skal leve luksus, det kan da aldrig kompensere for det tabte menneske.

Hvad tænker I om det? 

sangius

sangius

4872 indlæg
  • Skrevet

Jeg synes det er ganske fint.

Da min far døde, der havde min mor svært ved at arbejde i lidt tid, og hun havde svært ved at overskue vores økonomi. 750.000 kr, eller bare 100.000 kr havde da hjulpet os en del, fjernet nogle bekymringer, og givet os et pusterum.

 

sofiamusen

sofiamusen

425 indlæg
  • Skrevet

Jeg synes det er rimeligt. Pengene kan hjælpe dem med at komme videre i deres kedelige intetsigende pengegriske liv. Alting har en pris, desværre.. Også sorg.

Kähler

Kähler

246 indlæg
  • Skrevet

Som Sangius skriver så synes jeg også det er ganske fint. Man mister jo en økonomisk støtte hvis ens mand dør og det kan være svært at arbejde i noge tid jo :)

Stine_nr_5

Stine_nr_5

2581 indlæg
  • Skrevet

Jeg synes også at det er fint at få nogle penge :) så har man det til at få overskuddet til at arbejde med at komme videre. 

endag

endag

282 indlæg
  • Skrevet

Jeg tænker også, at afdødes ægtefælle måske ikke magter at arbejde i en periode, efter at det er sket. Og i Tyskland har de sikkert ikke lige så gode forhold, som vi har i Danmark, hvis man lægger sig syg. 

Derudover kommer der jo også en begravelse, der skal betales, og det er også dyrt. 

Og så synes jeg et eller andet sted også, at flyselskabet skal stå til ansvar for det. De skal ikke slippe afsted med sådan en fejl gratis! 

sweetest_thing

sweetest_thing

491 indlæg
  • Skrevet

I har ret tøser :) Tog emnet frem og snakkede med min kæreste og ja, det er egentlig flere ting der spiller ind en bare hvad det ser ud til. Men tror det helt klart kan gøre tingene lettere, og tager man tragedien på Utøya så er nogle af forældrene stadig ikke i stand til at optage arbejdet fuldtid.

Mest populære tråde