1. Forum
 2. Debatten
 3. Kultur og samfund
 4. Fri hash i Kbh.

Fri hash i Kbh.

Bubbly2

Bubbly2

209 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret

For noget tid siden ville Socialdemokraterene undersøge muligheden for at starte projekt fra hash i København.

Hvad er jeres mening om dette?

Jeg er selv exryger og synes det er en meget svær diskussion.
Den gang jeg røg ville jeg synes det ville være perfekt, men efter jeg (endelig) er så godt som ude af det, ved jeg ikke hvad jeg skal synes da jeg nok ville falde i igen, hvis det blev/bliver gennemført.

Jeg mener dog at vi skal være frie - mere frie end vi er nu, i Danmark. Men samtidig har jeg set hvilken skade hash har gjort, og hvor meget det så ikke vil skade hvis det blev lovligt..

Fortæl mig jeres holdning? - også gerne til Hash generelt..

Shinobi

Shinobi

6964 indlæg
 • Skrevet

Jeg synes vi har rigeligt med frihed.
Og hvis jeg skal være helt ærlig, så pisser det mig af at der en gang om året sidder nogle 100'stk teenagere i en park, og ryger hash mens de argumenterer for hvorfor det skal være lovligt. Lad nu bare være med at ryge det lort.

Dem jeg kender der har et hash-misbrug er jo langt ude og ødelagt i hovedet.
Jeg er bedøvende ligeglad med at det ikke er ligeså skadeligt som de hårde stoffer, jeg synes IKKE det skal være lovligt. Hvis man har så meget behov for at ryge hash, så er der squ et eller andet galt.
Ja, det emne pisser mig lidt af. Undskyld

Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
 • Skrevet

Jeg er meget imod fri hash. Uanset hvordan man vender og drejer den, kan man ikke komme udenom, at hash er et euforiserende stof - og mange oplever voldsomme psykoser, pga. hash. Hvorfor lovliggøre sådan et stof, med mindre det er til smertestillende medicin, til folk der ikke har andet valg?

Og så forstår jeg ikke "I København", delen. Skulle der være fri hash, så skulle det sku være over hele landet. Ikke kun i København. Men jeg ser helst, at det absolut ikke bliver frigjort.

Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
 • Skrevet

Jeg kender flere, med et hashmisbrug. Og det er alt ødelæggende for dem. Hvorfor friste yderligere, ved at gøre det endnu mere tilgængelig og endda lovligt?
Altså.. Hvis ikke det er for at staten skal tjene penge på det, selvfølgelig.

Farve

Farve

2087 indlæg
 • Skrevet

Det er virkelig, virkelig skidt når den generelle holdning til hash er, at det ikke er farlig, og man bruger det som 'hash er ikke farligt i forhold til ecstasy'.
Det betyder bare, at der er mange som er uoplyste i forhold til hash og hvilke bivirkninger dette kan have, og som rammer flere og flere.
Jeg synes ikke at der er nogen stoffer som er farligere end andre - men mit indtryk er, at der er en stigende tendens til at et euforiserende stof ikke er så farligt, hvis chancen for at dø første gang er mindre.
Jeg synes man skal huske på, hvorfor det blev ulovligt til at starte med - og det skal blive ved med at være ulovligt.

Undercover

Undercover

462 indlæg
 • Skrevet

Kan slet ikke forstå hvordan det overhovedet kan komme på tale?
Nej og atter nej !
Der findes allerede flere klubber i København, hvor politiet kommer og tjekker rutinemæssig. Og de har nærmest "godkendt" at der bliver røget hash, så slipper de for det sker rundt i gaderne..

MsFab

MsFab

7444 indlæg
 • Skrevet

Jeg synes aldrig, at hash eller andre former for stoffer skal være lovlige eller frit tilgængelige.

Lopia

Lopia

2585 indlæg
 • Skrevet

Et stort fed NEJ Jeg bryder mig absolut heller ikke om tendensen til at uskyldiggøre hash og jo mere man undskylder det jo mere har man brug for hjælp.

-Misse

-Misse

6070 indlæg
 • Skrevet

Nej nej og atter nej!
I mine øjne er det stoffer og stoffer skal aldrig gøres lovlige.

Porcelet

Porcelet

2502 indlæg
 • Skrevet

Kan overhovedet ikke forstå, hvorfor det skal på tale! Synes det er frygteligt! Det ødelægger så mange mennesker og er sikker på, at det vil ødelægge endnu flere, hvis det bliver frit tilgængeligt!! Føj, bliver helt hidsig ved tanken !