1. Forum
  2. Debatten
  3. Kultur og samfund
  4. Hej, hvis I skulle melde jer ind i et politisk ...

Hej, hvis I skulle melde jer ind i et politisk parti, hvilket et skulle det så være? Eller selvfølgelig, hvis I allerede er medlemmer i et parti - hvilket et, er det, så?

sofie_shansen

sofie_shansen

3 indlæg
  • Skrevet
I må rigtig gerne kommentere, jeg er selv meget politisk engageret, og har ikke det mindste imod, at diskutere lidt med andre, om forskellige synspunkter, forskellige politiske holdninger, osv.
1987-male

1987-male

3103 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Jeg har tæt kontakt til en fra Nye Borgerlige i forhold til noget PR, da jeg er uddannet inden for PR. Hvis jeg skulle melde mig ind der så er det udelukkende fordi det skulle være professionelt, så det ikke bliver ligesom med Mette Frederiksen der skamroser folkeskolen men sender sine egne børn i privatskole. Jo mere jeg kender til hvad der foregår derinde (den politiske verden), jo mindre har jeg lyst til at melde mig ind "på den normale måde" hos nogle af dem fordi jeg pludselig tror på projektet. Danmark er ikke det Danmark det en gang har været. Vi begynder at ligne mere og mere de andre lande omkring os, hvor politikerne bare kan gøre hvad der passer dem, så at melde sig ind og prøve at forandre noget - det er for sent nu. Der må man enten flyde med eller lade den verden helt ligge.
Miss J

Miss J

128 indlæg
  • Skrevet
Været medlem af Ø mange år,men meldte mig ud gider ikke være medlem af noget politisk parti stemmer,når der er valg,og det er det
Alex_1n1

Alex_1n1

7 indlæg
  • Skrevet
Jeg beundrer folk, der går ind i politik, men selv har jeg ikke tid til at gå op i politik. Og desværre synes jeg også, det kan virke overskueligt, da man – selvom man har gode visioner – ikke kan flytte noget. Hvis jeg skulle melde mig ind i noget, ville det nok være Social Demokratiet, da jeg deler flest synspunkter med det parti