1. Forum
 2. Debatten
 3. Kultur og samfund
 4. Hvilke kviklån kan I anbefale?

Hvilke kviklån kan I anbefale?

spørg uglen

spørg uglen

4 indlæg
 • Skrevet
Jeg har lidt problemer og har brug for hjælp hurtigt. Hvilke kviklån/minilån udbydere kan I anbefale?
Astaikina

Astaikina

1 indlæg
 • Skrevet
Jeg kan anbefale slet ikke at optage nogle kviklån overhovedet. Hvis du ikke har mulighed for at låne penge, fordi du står i RKI eller ikke er kreditværdig, så er det for dit eget bedste. Men der er en masse andre ting du kan gøre, såsom at sælge ud af dine ting, tage juleassistance jobs m.v. Elektronik sælges på DBA i løbet af et døgns tid - sælg alt hvad der ikke er livsnødvendigt.
Lene1980

Lene1980

5 indlæg
 • Skrevet
Det er ligesom Astaikina siger, kviklån er dem med de værste forhold, så det er kun en mulighed, hvis det er sidste udvej. En ven anbefalede https://www.coolfinans.dk/quicklan. Du kan tjekke om det er godt for dig.
 • Skrevet
Kviklån er ofte dyrere end at ringe til et par banker der kan give dig et ordentligt lån. ÅOIP viser hvor dyrt lånet er. Kviklån baserer sig ofte på at narre dig, da renten kan være lav, men så er der til gengæld høje gebyrer hver måned. Når virksomheder låner til hvem som helst og gør det hurtigt og uden sikring, så skal de have en god betaling for det og det er udelukkende dig der betaler. Kan du ikke få lån i banken, så lad være at låne. Så må du enten sælge som en skriver eller simpelthen undvære - hvad er vigtigst - nye sko eller sove roligt om natten?
Lånio

Lånio

0 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
Deleted
Regin90

Regin90

10 indlæg
 • Skrevet
Hold dig langt væk fra kviklån!!
Sanne Sørensen

Sanne Sørensen

2 indlæg
 • Skrevet
Det er svært at anbefale ét kviklån frem for andre, fordi det afhænger af, hvad du skal bruge pengene på, hvor mange du skal låne og hvornår du kan betale pengene tilbage igen. Og som Lånio siger, er det ikke sikkert at kviklån lige er det bedste - sørg for at undersøge markedet for lån, inden du tager en beslutning. Der findes nemlig også gode online forbrugslån eller online kassekreditter. Undersøg dine muligheder på https://fair-laan.dk/ for at du ikke ender ud med et forkert og for dyrt lån. Så igen, tænk dig godt om, inden du overhovedet beslutter dig for at låne penge.
SofieHer

SofieHer

17 indlæg
 • Skrevet
Prøv din egen bank først, vil de ikke låne dig penge, så find den udbyder med den bedste bedømmelse og lån KUN det beløb du har brug for.
Justdance

Justdance

7 indlæg
DER... Der har jeg haft lånt og det gik nemt. Fik pengene hurtigt, korrekte girokort og det var uden problemer da jeg ville betale gælden ud før tid.. Har ikke hørt fra den siden, heller ikke som en "fejl".. https://credit-10.com/dk/sparxpres-login/ Og så ved du det sikkert i forvejen, men det er røv dyrt i sidste ende og virkelig en dårlig ide.. De fleste steder ender man med at betale dobbelt op.. Men det må du selv ligge og rode med, ville bare lige nævne det, just in case at du ikke vidste det
katrine92

katrine92

1 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
Synes du skal gå i en lang bue udenom. Vi undersøgte mulighederne selv da der både skulle laves nyt badeværelse og købes/leases bil herhjemme. Et ordentlig realkreditlån var dog meget bedre. Der er noget information om finansiering på sites som https://www.autostedet.dk og https://www.badevaerelse-pris.dk