1. Forum
 2. Debatten
 3. Kultur og samfund
 4. Hvor skal jeg IKKE bo i Århus?

Hvor skal jeg IKKE bo i Århus?

enjoymylife

enjoymylife

1 indlæg
 • Skrevet

Hej! Jeg planlægger at flytte til Århus i løbet af næste sommer og tænker derfor nu selvfølgelig allerede på, hvilken del af Århus, der vil være bedst for mig. Jeg håber derfor på, at der er en af jer, der har lidt insider viden omkring, hvilke dele af byen man ikke SKAL flytte til, hvis man er en lidt bange, gammeldags, alene pige, der helst vil undgå mærkelige naboer eller områder, der kan have et specielt ry som f. eks Gellerup Parken. Jeg kommer selv fra Vejle, hvor blandt andet dele af vestbyen har et lidt specielt ry - er det også sådan i Århus? Skyd løs :)

Jeg håber ikke nogen finder dette indlæg stødende på nogen måde :-) 

hr.nielsen

hr.nielsen

29 indlæg
 • Skrevet

Bo i Gellerup. Der kan du tjene penge på at have sex med invandrer drenge

foodismyaddiction

foodismyaddiction

2457 indlæg
 • Skrevet

Gellerupparken og Bispehaven er absolut no go i min verden, trillegården og rosenhøj KAN man bo i. Der er sjældent ballade, men stadig nogle udsatte områder. Dog er disse steder rigtig billige at bo i.

foodismyaddiction

foodismyaddiction

2457 indlæg
 • Skrevet

Og skjoldhøjkollegiet er heller ikke noget værd

endag

endag

282 indlæg
 • Skrevet

Du skal undgå: 

- Gellerup 

- Skjoldhøjkollegiet (og især Hejredalskollegiet!) 

- Toveshøj 

- Bispehaven 

- Jernaldervænget (Holmstrupgård) 

- Trillegården 

- Klostervangen 

- Rosenhøj 

- Søndervangen 

 

Dem ville jeg undgå. 

depended

depended

749 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret

Gellerup og Bispehaven er værst. Rosenhøj er heller ikke det bedste. Frydenlund ville jeg også undgå, hvis jeg var dig. Men der er stadig mange steder udover det. Held og lykke med boligsøgning :) 

Truelove

Truelove

117 indlæg
 • Skrevet

 ROSENHØJ ER FANTASTISK. Det er klart nr 1 sted jeg helst vil bo. der er slet ikke ballade som folk siger. det er noget opreklameret pis. Folk er simpelthen overaskende søde. stort set alle hilser pænt på hinanden når man kommer gående. Lige nu er der desværre ret meget renovering, det er vidst det eneste dårlige jeg kan sige. 

 

Det skal lige siges jeg er en ganske almindelig dansk pige. :) 

foodismyaddiction

foodismyaddiction

2457 indlæg
 • Skrevet

Truelove

det er ikke den opfattelse jeg har af rosenhøj desværre :) følte mig aldrig tryg, når jeg gik hjem derude om aften. Derudover er lejlighederne det VÆRSTE gang lort. Ved godt de er ved at renovere derude, men før de får renoveret, skal man ikke lægge penge i deres lejligheder.
utætte vinduer, lejligheder der ikke er vedligeholdt, gamle køkkener uden emhætte. Har aldrig frosset så meget om natten, som i den lejlighed, jeg boede i der.

Sætter aldrig min ben i rosenhøj igen