1. Forum
  2. Debatten
  3. Kultur og samfund
  4. Hvorfor møder de frivilligt barnløse tit en ske...

Hvorfor møder de frivilligt barnløse tit en skepsis fra omgivelserne?

amandaebhansen

amandaebhansen

5 indlæg
  • Skrevet
Hej, jeg er i gang med at lave en afsluttende opgave, hvor mit emne er "Pligt til at få børn?".
Derfor ville det være dejligt, hvis i ville svare på hvorfor i tror de frivilligt barnløse tit møder en skepsis fra omgivelserne? Og hvis i selv er frivillig barnløs, må i meget gerne skrive hvad i selv har oplevet.
Hvis i har nogle spørgsmål må i gerne skrive  :)
- Amanda
foodismyaddiction

foodismyaddiction

2457 indlæg
  • Skrevet

Fordi de er en del af vores indfødte natur at formere os og bringe vores afkom videre i verden.

 

hvis man er frivilligt barnløs, så mener jeg, at man tager et MEGET unaturligt valg. Det er en del af alle dyr på denne jord, at bringe sit afkom videre, så ens generation ikke dør med en.

 

 

Belle1990

Belle1990

1006 indlæg
  • Skrevet

Jeg er enig med det, som foodismyaddiction siger...

Jeg er dog en af dem, der i en alder af snart 25, ikke kan se mig selv få børn, til trods for, at jeg har jordens dejligste kæreste, som jeg har været sammen med i snart 2 år, og jeg ved, at han vil blive en fantastisk far...

Jeg har ikke lyst til at sætte børn i denne verden, da jeg mener, at der er nok forældreløse rundt omkring i verden, som man kan hjælpe til et bedre liv (ja, jeg ved godt at det på ingen måde er nemt at adoptere), og samtidig tror jeg ikke, at jeg vil blive en god mor...

Jeg mødes altid af den der "ja, nu må vi jo se, du ændrer jo mening, når du bliver voksen", og jeg bliver så vred når jeg hører den sætning, for jeg ER F*CKING VOKSEN! Det leder mig altid videre til spørgsmålet: Hvorfor kan folk acceptere, at min søster på 20 gerne vil have børn, fordi at det vil hun bare, men når jeg står og argumenterer for hvorfor jeg IKKE vil have børn, så skal der ikke vises forståelse for det? Og der er svaret på det, det som jeg tidligere har erklæret mig enig i...

Stine_nr_5

Stine_nr_5

2581 indlæg
  • Skrevet

Jeg tror folk har svært ved at sætte sig ind i det fordi de ikke selv har det på samme måde og selv synes børn er så fantastiske :) Så jeg tror det er mangel på empati der gør at man ligefrem mødes med skepsis og ikke bare uenighed. Sådan møder man jo skepsis rigtig mange steder når man ikke følger strømmen. 

foodismyaddiction

foodismyaddiction

2457 indlæg
  • Skrevet

Klol

Så skeptiske mennesker mangler empati? arh, den må du længere ud på landet med :)

Stine_nr_5

Stine_nr_5

2581 indlæg
  • Skrevet

Ja det tror jeg at mange af dem gør :) i hvert fald folk der er skeptiske og nærmest ikke tror på folks helt almindelige holdninger, og møder det med et: "du skal nok skifte mening senere". Hvis man slet ikke kan forstå de følelser andre har og tror at alle er nødt til at ændre mening fordi man selv har gjort det så mangler man jo empati. 

galrukh

galrukh

159 indlæg
  • Skrevet

Ja man møder tit den der med "det skal nok komme", "du kommer også til at elske børn" o.s.v. Nej det er sgu ikke alle der vil ha børn og ja det er noget der bliver set lidt mærkeligt på fordi folk meget gerne vil ha at alle er ligesom dem, det ville jo være forfærdeligt hvis nogen kan nyde livet uden at være ligesom dem.

Jeg har ikke lyst til børn, jeg synes der er ALT for mange mennesker på den her planet. Min kæreste har dog en næsten voksen søn og jeg er da glad for ham men jeg har ikke brug for at han er mit kød og blod.

Enig med kloL.

Mest populære tråde