1. Forum
  2. Debatten
  3. Kultur og samfund
  4. New yooooork

New yooooork

anonyyym112

anonyyym112

138 indlæg
  • Skrevet

Jeg har hørt at det skulle være meget billigt at shoppe i New york, men hvor stor er prisforskellen? F.eks. make up, når det kommer til mac, urban decay osv. Og hvad med nike sko (ægte) ? 

wheresmyluck

wheresmyluck

32 indlæg
  • Skrevet

Det er rimelig lang tid siden jeg har været i New York, men altså.. I USA er det meste jo billigere.. Fx de der eos læbepomader, you know, de der 'æg'? De koster, hvad, 69,- 79,- herhjemme? Derovre koster de $2.99 - når de IKKE er på tilbud...!!! Det er altså omkring 20,- :O :O
Alt andet er også billigere.. Lad mig sige det på den her måde: da jeg var derovre for et par måneder siden følte jeg mig rimelig røvrendt at de danske butikkers priser :)

moroccan

moroccan

1538 indlæg

Det skal du ikke. Du tjener forhåbentligt mere end de 10 dollars i timen en amerikaner får. Samtidig har du heller ikke skulle bruge en halv million på din uddannelse eller en hel million hvis du har haft brug for en operation, og du skal ikke bo på gaden eller i en campingvogn uden elektricitet hvis du bliver arbejdsløs. :-) Det hele koster sgu ;-)

 

moroccan

moroccan

1538 indlæg
  • Skrevet

Mine Nike sko gav jeg lidt under halv pris for ift. hvad de koster i Danmark. I en anden stat dog. 

elena94

elena94

8 indlæg
  • Skrevet

Tingene er billigere i USA ja, men det afhænger også af valutakursen, som lige nu er højere end hvad den tidligere har lagt på ;-)

wheresmyluck

wheresmyluck

32 indlæg
Deleted
wheresmyluck

wheresmyluck

32 indlæg

Jeg forstår ikke helt - hvad skal jeg ikke? :)

anothergirl

anothergirl

785 indlæg
  • Skrevet

New York City er dyr (efter min mening). Hvis du skal have de billigere priser, skal du tage til fx Michigan, der ikke er saa populaer. Men du kan nok godt finde nogle gode tilbud i New York, hvis du tager paa outlets. :-)

miraris

miraris

29 indlæg
  • Skrevet

Mærkevarer herhjemme er nok lidt billigere i USA fordi de mange brands jo stammer derfra. :) Men i sidste ende er det jo stadig dyrt når du har betalt for fly osv. Rejsen i sig selv er dyr, men ja "prisen" er billigere på de fleste ting. Her taler jeg dog ikke om de typiske dyre mærkevarer som Chanel, Gucci osv. Du kan få virkelig mange gode ting i de små butikker derovre, som bliver anset som "high fashion" herhjemme. :)

Mest populære tråde