1. Forum
  2. Debatten
  3. Kultur og samfund
  4. Roskilde fesitval

Roskilde fesitval

strawberry7

strawberry7

7 indlæg
  • Skrevet

Okay okay - jeg skal på Roskilde og ved nada.

Så derfor vil jeg gerne have en masse info fra jer!!
Jeg kommer først om mandagen, er der så stadig kø?
Hvad bør jeg helt klart prøve?
Nogen fede historier - alt er brugbart.
Hvor får man den bedste mad?
Hvornår tager de fleste hjem lørdag eller søndag?
Hvor er det fedest at campe?

Tak tak på forhånd :-)

 

RavenClaw

RavenClaw

1349 indlæg
  • Skrevet

Nu er der jo lavet lidt om på festivallen fra de sidste mange år. I år har man valgt at flytte hele festivallen en dag for at få mere ud af de sidste musikdage. Men jeg vil prøve at besvare dine spørgsmål ud fra festivallens teorier om flytningen og egne erfaringer :)

 

- Der er ikke decideret kø, nej. Men der er rigtig mange mennesker, og der er så godt som ingen teltpladser tilbage, da de alle er taget - specielt i de områder, der er gode at ligge i. Så du skal nok have nogen til at slå dit telt op for dig om lørdagen, hvis du ikke i forvejen har arrangeret det.

- Jeg ved ikke, om der er noget, man skal "prøve"? Jeg er ikke sikker på, jeg forstår dit spørgsmål?

- Jeg er selv ret glad for Dixie Burger :D men det kommer an på, hvad du er til. Man kan få rigtig meget forskelligt.

- Nu til det mere gættende svar. Alle år har festivallen sluttet musikken søndag, med det resultat, at mange er taget hjem, inden den sidste kunstner er gået af. Derfor har de valgt at rykke musikken en dag i håb om, at mange bliver der helt til slut. Jeg vil tro, de fleste vælger at tage hjem søndag morgen i år, og dette er også ambitionen fra festivallens side.

- Mht. campområde kommer det an på, hvor gammel du er, vil jeg mene. I East finder man mange af de unge gymnasieelever mv. Her er et af de populære område P. Det ligger lige ved siden af City Center East, som er et lille byområde med boder. Det ligger lidt væk fra musikområde, men stadig ikke så langt væk, at der er få langt til, at man gider gå derop. I West ligger mange af den lidt ældre generation, her snakker jeg mange universitetsstuderende. Her foretrækker mange C. West ligger på den anden side af en jernbane, som man skal krydse via en bro, som en del ikke er fan af, men den er praktisk! West ligger tættere på musikken end East (det meste af East) og er meget mindre, men indeholder rent lavpraktisk de samme ting som East (City Center m.m.) Det er også herfra, toget kører til og fra Roskilde Station.

- Det er selvfølgelig lidt en generalisering med, hvem der ligger hvor, men det er mit indtryk af det.

 

Jeg håber, du kunne bruge mit svar - god festival! :)

 

Mest populære tråde