1. Forum
  2. Debatten
  3. Mad
  4. 3/4 hvidkål - what to do?

3/4 hvidkål - what to do?

saccer

saccer

155 indlæg
  • Skrevet

Jeg har et hvidkål, der skal bruges, men jeg kunne godt bruge lidt inspiration til, hvad jeg kan lave af det ?

foodismyaddiction

foodismyaddiction

2457 indlæg
  • Skrevet

Lav salat af revet hvidkål, ananas og creme fraiche det er mums

densuremensødesovs

densuremensødesovs

1027 indlæg
  • Skrevet

Haha, jeg sidder med samme dilemma, så jeg følger lige med (:

Zilla

Zilla

3555 indlæg
  • Skrevet

Kommes fintsnittet i kødsovs, i grøntsagsfade, som rösti. Det kan bruges som fyld i det meste

Sunflowe

Sunflowe

539 indlæg
  • Skrevet

Du kan lave coleslaw. Eller en hvidkåls/gulerødssalat med hvidkål, gulerødder, appelsiner, valnødder, rosiner og æble.

Stine_nr_5

Stine_nr_5

2581 indlæg
  • Skrevet

Jeg bruger det altid i wok eller alle steder man ville have brugt iceberg i wok skal det bare snittes fint og så skal det bare lige i, have lidt varme med de andre grøntsager og så er det klar. Når det kun får så lidt varme som i en wokret så kommer "prutlugten" og smagen ikke frem.

Spirrevip

Spirrevip

2178 indlæg
  • Skrevet

Wok eller suppe.

mali

mali

314 indlæg
  • Skrevet

Lav en lasagne med plader af hvidkål i stedet for pasta. Det smager præcis ligesom pasta man er 100 gange sundere. Prøv fx den her http://frksveske.blogspot.dk/2013/01/hvidkalslasagne.html?m=1

Mija

Mija

1948 indlæg
  • Skrevet

Du kan jo næsten bruge det i alt
Stuvet
Salat
Wok
Gryderetter
Kødsovs
Suppe
osv osv