1. Forum
  2. Debatten
  3. Mad
  4. Blogs/Inspiration

Blogs/Inspiration

tecenda

tecenda

11 indlæg
  • Skrevet

Hvor finder I jeres inspiration til madlavningen? Kender I gode blogs eller hjemmesider generelt, som I benytter jer af?

Hvor meget af jeres madlavning planlægger I desuden? Sker det mest spontant over køledisken i netto, eller har i en plan og et budget?

Emmelyn2013

Emmelyn2013

1804 indlæg
  • Skrevet

Jeg er vild med at se madprogrammer- dog har jeg ikke eget et tv i 2år, så det bliver ikke til meget inspiration på den front længere

Ellers finder jeg meget inspiration, hos mine veninder eller min mor.

Og eller bruger jeg blot Google, hvis jeg skal bruge en specifik opskrift (sker ikke så tit).

Jeg handler nok ret spontant. Eller nej- jeg handler MEGET spontant Selvom jeg har en liste med, så mangler jeg altid halvdelen på listen, men har alt muligt andet med hjem, end det jeg skulle Jeg bliver mest inspireret når jeg står i butikken.

Den første i måneden handler jeg stort ind af frostvarer (incl kød og fisk), konserves og tørvare. Så er der ligesom fyldt op. Kølevarer/frugt og grønt, bliver fyldt op, som jeg løber tør.

Jeg gad godt, at jeg var sådan en, som lavede madplaner- synes det er super praktisk, og man kan få brugt alle de varer man har, når man lige organiserer sig lidt. Men jeg laver altså bare mad efter, hvad jeg har lyst til. Og jeg kan umuligt forudse om jeg har lyst til frikadeller på onsdag. Eller på noget som helst tidspunkt i løbet af ugen.

anothergirl

anothergirl

787 indlæg
  • Skrevet

Jeg kan godt lide deliciously Ella samt Foodgawker

Jeg bor hjemme, men når jeg laver noget, er det oftest udtænkt med inspiration fra nettet/andre steder

vaffanculo

vaffanculo

589 indlæg
  • Skrevet

Jeg bruger tit Tesco som inspiration. De har en masse gode opskrifter