1. Forum
  2. Debatten
  3. Mad
  4. Forslag til nem og god mad/date...

Forslag til nem og god mad/date...

Migsaliti

Migsaliti

3 indlæg
  • Skrevet

Hejsa:-)

Kan i hjælpe mig med lidt forslag til nem og alligevel lidt god og fancy mad, som kan laves til min forhåbenligt kommende kæreste en dag;-)

Vi har set hinanden et stykke tid og har mest været hos ham, så det er kun ham der har lavet mad til mig indtil videre - eller også har vi spist ude:)...

Sagen er den, at jeg ikke er supergod i køkkenet ;-).  Har en meget travl hverdag og er mest til hurtigretter, men vil jo gerne imponere ham bare lidt;-)

Nogle gode forslag:-)?

Big_girl93

Big_girl93

1135 indlæg
  • Skrevet

Jeg kan godt lide at lave lækre hjemmelavede burgere, Tarteletter, hjemmelavet lasagne med en god råkost salat, eller moussaka. OG min kæreste er vild med når jeg laver pastasalat til ham, og der kan jeg lave alt muligt kød til: Frikadeller, kylling, skinkemignon. Især frikadeller er gode, for dem kan du lave i forvejen, og det kan man også med pastasalat :)

 

Jeg er ret overbevidst om at mænd bare gerne vil have noget der smager godt. Det behøver slet ikke være svært eller fancy at lave det. Find ud af hvad han virkelig godt kan lide. Jeg kan lave alle retter til min kæreste, så længe jeg laver et hvidløgsflute til ham, så er han tilfreds xD

Migsaliti

Migsaliti

3 indlæg
  • Skrevet

Tak for svar :-)

Jeg ser hvad jeg kan finde på:-)

Chanettek

Chanettek

10 indlæg
  • Skrevet

Google "god date mad der giver mig en kæreste" :D 

Ej, mænd spiser alt :D Så længe der er en god øl eller vin ti :-) Men også en god ide at tænkte lidt fremad - noget som ikke giver dårlig ånde, ondt i maven etc :-) Jeg kan godt lige at gøre det simpelt med lasagne - og så ligge min krafter i desserten (hvad den så er :-P ).

Seneste tråde