1. Forum
 2. Debatten
 3. Mad
 4. Hvad er jeg yndlingsdrinks eller shots i byen

Hvad er jeg yndlingsdrinks eller shots i byen

ALLSTARTSNIGHTCLUB

ALLSTARTSNIGHTCLUB

3 indlæg
 • Skrevet
Er i tvivl om hvilken drinks jeg skal vælge i byen
Silkekimono

Silkekimono

12 indlæg
 • Skrevet
Er selv fan af en god gammeldags gin & tonic
Lani

Lani

70 indlæg
 • Skrevet
Hvis du er i tvivl så spørg bartenderen hvad de vil anbefale, ud fra hvad du kan lide. Er du til søde drinks, bitre eller måske stærke? Jeg plejer bare at sige at jeg er glad for champagnedrinks, søde men ikke alt for søde, og noget frugt-agtigt, og så laver de noget de tror jeg kan lide. Det går sjældent galt :)
Bamsefar

Bamsefar

267 indlæg
 • Skrevet
Den klassiske Pina Colada er altid dejlig. Men de fleste steder jeg går i byen, er bartenderen ked af at lave den, fordi det tager lang tid i forhold til en Rom og Cola. Så jeg bestiller den normalt først anden gang jeg bestiller, så bartenderen har forstået at jeg gerne vil give drikke penge for et godt stykke arbejde.
Solinvictus

Solinvictus

2 indlæg
 • Skrevet
Jeg holder mig til øl eller Jägerbombs (Jägermeister og Red bull)
Zizzy

Zizzy

74 indlæg
 • Skrevet
Jeg er personligt rigitg stor fan af en good old starbursting-slapInTheFace mac twisties! det er en forrygende drink. Jeg opdagede den her lille perle da jeg som 12-årig var på ferie på Cuba, hvor bartenderen hev al frem hvadhan havde i sit skab, puttede det i en spand og serverede det i beskidte krus. SIden da har jeg ved hver given chance bestilt en starbursting-slapInTheFace mac twisties! Jeg har også forsøgt mig med selv at fremstille denne trylledrik, men uden held (dog med massive kramper i mave/fodregionen, og flere blackouts end jeg troede muligt). I al sin simpelhed består svinet af; -vodka -saften fra et råddent, gæret æble -sødmælk -bernaise sovs -rom essens -en irish coffee med brun farin, flødeskum og chokoladekrymmel -chokoladekrymmel -krymmel med chokoladesmag -en sjat lort - støv fra et usselt gammel skab (meget vigtigt!!) -savl fra en rabies ramt kat - kokosmælk -kokos -limesaft den lyder muigvis meget nem at lave, men der er faktisk forbundet en vis forberedelse til denne drink. Jeg drikker den gerne på hverdagsaftener, og håber af hele sjælen på at se dagens lys igen. Du skal fandme ikke gøre dig store forhåbninger hvis du indtager det her. Men det er en del af det cubanere kalder "da thhrill aboot laif". Okay, tænker du nok nu men smager de så i det mindste godt? Svaret er nej. den smager ikke godt. det er all about den feeling alive. og der gør du med det her drøn i blodet! velbekomme, zizzymanizzle from the lizzlebizzle til uizzle down the strizzle
SofieHer

SofieHer

17 indlæg
 • Skrevet
ISBJØRN! En vaskeægte klassiker, hvis du spørger mig :D
SofieHer

SofieHer

17 indlæg
Eneste (store) minus er, at man blive blå i hele munden hihi
SofieHer

SofieHer

17 indlæg
 • Skrevet
En klassisk filur eller en festlig Pina Colada når tøserne kommer over er heller ikke af vejen. Shots er ikke så meget mig, mangler at finde et der rent faktisk smager godt!??
Anonymprofil

Anonymprofil

17 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
Deleted