1. Forum
 2. Debatten
 3. Mad
 4. Hvad spiser i typisk i løbet af en dag?

Hvad spiser i typisk i løbet af en dag?

chariot

chariot

563 indlæg
 • Skrevet
Jeg manger lidt inspiration til en sundere og mere varieret kost, så hvad spiser i typisk i løbet af en dag? 
HanneG

HanneG

4 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
Deleted
shine

shine

114 indlæg
 • Skrevet
Jeg har de sidste par uger også prøvet at leve sundere. Jeg spiser altid yoghurt til morgenmad. Så spiser jeg som regel rugbrød til frokost eller spejlæg. Spiser gerne lidt frugt i løbet af dagen. Om aftenen er det meget forskelligt. Wok, kyllingesalat, spegetti med kødsovs (med mange grøntsager i kødsoven), stegt kylling med grøntsager og lidt sovs til osv. :)
Freaksen

Freaksen

415 indlæg
 • Skrevet
jeg spiser typisk røræg m. grøntsagsstænger til morgenmad el. rester fra aftensmad som typisk består af salat med kød. eller en gryderet. med masser af grønt. (Der er ikke nogen der har sagt at man ikke kan spise grøntsager til morgenmad, selvom det kræver lidt tilvænning. frokost springer jeg enten over fordi jeg ikke er sulten eller fordi jeg er stået så sent op at jeg har spist morgenmad henover frokosten. aftensmaden tager altid udgangspunkt i grøntsager, og så tænker kød ind til dem. generelt spiser jeg hverken pasta, ris eller brød, fordi det ikke siger mig noget.
r.gala

r.gala

3 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
Jeg synes også, at det kan være svært at finde inspiration til en sundere kost. Jeg oplever tit, at det er det samme mad der kommer på bordet - og så bliver jeg altså træt af det! Så er det nemt at vende tilbage til de gamle vaner. Heldigvis er der et hav af valgmuligheder på nettet. Jeg får inspiration fra mange bloggere samt Knorr. De har en side med en masse gode opskrifter. En personlig favorit i det sunde hjørne må være røget grillet laks med spinat. https://www.knorr.dk/opskrifter/roget-laks/ Så lige et skvæt citron ovenpå - works every time :-) !
Zizzy

Zizzy

74 indlæg
 • Skrevet
Hvis det er sund kost du vil have, så er du kommet til den rette. På en typisk dag starter jeg ud med en skyr jordbær fra rema. hertil spiser jeg normalt nogle græskarkerner, mandler og en banan skåret i ufatteligt tynde skiver. så hører jeg naturligvis Toxic med Britney Spears for at sætte sving i den hormonelle balance - en kickstart uden jump-kabler, om du vil. så løber jeg en tur - 20 km. Når jeg så kommerhjem spiser jeg frokost. Frokost: 700g laks, som er konserveret i salt gennem 300 år. Laksen er eksklusiv, og koster 5000kr kiloet, men er virkelig det værd, da et godt helbred er vigtigt. som tilbehør svinger en Aalborg Akvavit ned i kæften. gerne en til det andet ben også. herfra er der ikke langt til at besvime på sofaen til serien "Dawson Creek". Inden jeg drætter om spiser jeg dog en side dish bestående af en lækker hjemmelavet salat med jordbær, hyldeblomst, græs, blåbær, solbær, brombær, hyldebær, hyben og græs/graz (if you know what i mean;) ). Når jeg er færdig med den her skattebasse af en ret, går jeg mod sofaen. Til aften spiser smækker jeg gerne en vandmelon i blenderen og kaster en skovlfuld grus i den. Det smadrer mekanismen fuldstændigt, så du skal købe en ny hver dag, men føj hvor er det det værd (fordi et godt helbred er ikke til at prissætte). jeg tygger mig herefter gennem mere grus end noget menneske nogensinde har været i oral kontakt med, og ødelægger samtlige tænder i gebisset. men hold kæft hvor smager det ligeså godt som Britney Spears sang "Toxic" lyder. Efter jeg har spist det hører jeg toxic og drikker en halv flaske akvavit. Så drætter jeg om på det lusehærgede drøn af en genbrugssofa fra kirkens korshær, jeg min farfar erhvervede sig under krigen. Den stinker, but it gets the job done. Naturligvis har jeg også en lazy boy. den har kostet mig mere end jeg ejer, og er grunden til jeg pt sidder i en stærkt gældspræget økonomisk situation, hvor alle penge jeg tjener som kostrådgiver brude være øremærket til banken, men i stedet går til opgraderinger i form af kopholdere, massage features og regnbeslag til udendørs brug til min lazy boy. jeg elsker den stol. Så med andre ord, skal du bruge solide kostråd skal du lytte til mig, og ikke enhver anden såkaldt "ekspert" du finder herinde - r.gala, du ved hvem du er. Medmindre du gerne vil sidde og savle som en imbecil, så køb en Lazy boy. go green - and stay fat. - Zizzle out for shizzle. VIl du gerne involveres i sundhedsshizzle, så ring til zizzyshizzle.