1. Forum
  2. Debatten
  3. Mad
  4. Hvor meget har jeg tabt mig om 1mdr?

Hvor meget har jeg tabt mig om 1mdr?

Detbaremig

Detbaremig

148 indlæg
  • Skrevet
Hej womans. Jeg har et spørgsmål. Jeg er ca 180cm og vejer 80kg (ca!) jeg plejer at spise rigtig mega meget og det sætter sig på maven. Da jeg er træt af at folk spørger om jeg er gravid og siger jeg har taget på osv er jeg nu på dag nr 3 med knæk brød, pesto, grøndsager og ja, KUN sund og ikke meget mad. Jeg træner også (meget let) men går lange ture. Mit spørgsmål er bare hvor meget man ca kan tabe sig sådan på 1 mdr? :P håber ikke det lyder dumt
culpa

culpa

687 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Ingen kan komme med et kvalificeret bud på det spørgsmål, da det er betinget af hvor mange kcal du spiser, hvor meget du forbrænder ved motion og hvor høj en naturlig forbrænding du har. Man siger at det er sundt at tabe omkring 500-1000 gram om ugen, så du kan vel tabe 2-4 kg på en måned. Husk desuden at en kur ikke er en god måde at tabe sig på, der skal ofte en livslang livsstilsændring til. Alle de der "tab 10 kilo på en måned" kure holder sjældent fordi folk tager på med det samme lige efter, og ofte er de faktisk ikke særlig sunde. Hvor meget spiser du per dag?
Detbaremig

Detbaremig

148 indlæg
Altså, jeg spiser fx 4 knækbrød gennem dagen med lidt pesto, og så tilaftensmad spiser jeg det vi får (altså jeg undgår kartofler osv), så fx kød og grøndsager. 1 portion. Og så måske et lille knækbrød igen om aftenen. + jeg tager alle de gode vitaminer. Føler mig ikke sulten?
culpa

culpa

687 indlæg
  • Skrevet
Prøv at tælle kalorier, så kan du også beregne hvor meget du kommer til at tabe dig, der er apps til dette. Og husk ikke at spise for lidt, da din krops ellers tror at du mangler mad og begynder at holde på alt fedtet.
Detbaremig

Detbaremig

148 indlæg
Mange tak for svar. Er ikke så god til der der kalorie-ting, og til hvad alt bagpå pakken betyder. Men vil prøve! Og spiser ikke for lidt, jeg bevæger mig bare ikke såååå meget, og har virkelig overspist før! Det er kun mit stofskifte det gør jeg ikke vejer 300kg haha
culpa

culpa

687 indlæg
Med de der kalorie app skal du heller ikke læse på pakkerne, du skal bare skrive ind, fx 2 gulerødder og så gør appen resten :)