1. Forum
  2. Debatten
  3. Mad
  4. Hvordan laver jeg nemmest mad?

Hvordan laver jeg nemmest mad?

  • Skrevet
Hej. Je g er ikke specielt god i et køkken og jeg overvejer at købe mig en foodprocesser, for at gøre det nemmere for mig selv. ER der nogen er jer der har en derhjemme og kan anbefale en fra https://www.kitchenone.dk/foodprocessorer/? Det kunne være en mega stor hjælp! På forhånd tak! (-:
Miss J

Miss J

128 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Forleden fandt jeg lidt blomkålsris i fryseren det blandede jeg sammen med noget revet ost,og et par æg,og krydderier i en kasserolle,så kom det i ovnen 35 minutter det smagte helt fint sammen med lidt ketchup er selv rimeligt doven,når det kommer til madlavning:)
thomasloewe

thomasloewe

7 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Hej Charlotte, En foodprocessor kan kun bruges til enkelt ting: Rive, blande, hakke... Hos mange ender den derfor bare med at samle støv i et skab 6 ud af 7 dage hver uge, da den også er besværlig at håndtere og rengøre efterfølgende. Det du i stedet skal investere i, er nogle virkelig gode køkkenknive, en kartoffelskræller, stegepander og gryder :) Så kan du lave det meste uden problemer. Husk bare at købe en knivsliber også, så du kan holde knivene skarpe. Hvis du synes det er meget svært at finde på nye måltider og opskrifter hver uge, kan du evt. prøve måltidskasser. De fås både med færdiglavet mad eller med ingredienser, hvor du på forhånd ved hvad du får leveret. Det kunne være en god mellemvej, og god måde at sikre en varieret og spændende kost i hverdagen :) Prøv at se måltidskasserne på denne side: BedsteMåltidskasse.dk
Ella-bff5297530

Ella-bff5297530

32 indlæg
  • Skrevet
VEGANER BACON

Seneste tråde