1. Forum
  2. Debatten
  3. Mad
  4. Jeg er løbet tør for ideer!

Jeg er løbet tør for ideer!

Malle97

Malle97

1 indlæg
  • Skrevet
Hej alle! Jeg skriver fordi, at min kæreste og jeg simpelthent er løbet tør for ideer. Min kæreste har et vildt højt stofskifte, han kan virkelig bare ikke tage på, (hvilket han rigtig gerne vil). Og har jo ikke lyst til at lave fed mad alle aftner, for jeg kan sagtens tage på. Så mit spørgsmål er bare, om nogle af jer kender opskriften på en rigtig kaloriebombe. Som mere er sådan noget, snack, mellemmåltid agtig hvis i forstår. Håber i kan hjælpe =)))
gitte345

gitte345

846 indlæg
  • Skrevet
Hvis han kan spise 100 g nødder/peanuts om dagen, så er han godt med:) Der er cirka 5-600 kalorier i. Og så en omgang jordbær med fløde her, mens det er sommer. Måske han også skulle drikke lidt proteinpulver for at få lidt til musklerne, så det ikke bare er fedt, han får mere af. Hvis han ryger, så skal han nok stoppe med det.
contrast

contrast

1850 indlæg
  • Skrevet
Jeg er pt. helt vild med denne smoothie: 2 spsk jordnøddesmør, 3 spsk havregryn, 1 glas mælk, 1 banan, lidt ingefær, og evt lidt sirup hvis du vil søde det lidt. Så får du en masse sundt fedt :)
Zizzy

Zizzy

74 indlæg
  • Skrevet
okay, zizzy på sagen. Den nemmeste måde er gennem flydende kost. Dette giver en uanet mængde af muligheder, for næsten alt kan likvificeres. Læg ud med hamre et glas peanut butter i en blender. Smid nu noget nutella i det drøn, og slut af med en 1/2 liter fløde. Giv herefter din kæreste en chance for at komme sig oven på denne kaloriebombe, og hav en brækspand klar. Du skal ikke gemme brækket. Da jeg var kok i militæret serverede jeg tit cough n´ pukes (som de hedder) for gutterne. Aldrig har det danske forsvar været i så ringe form - halvdelen fik kronisk uro i maven, og den anden halvdel gad simpelthen ikke længere være der. Det er metode man bruger i mili til at skille fårene fra bukkene. De var desværre alle får. Elendige får. Så herefter måtte zizzy skifte bane. Jeg endte med at rådgive folk om kost. Så du er heldig, at du kan få råd af mig i denne sag. Skulle førstnævnte måltid ikke falde i god jord kan du jo altid servere noget fedt med ristede løg.
Zizzy

Zizzy

74 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Deleted

Seneste tråde