1. Forum
 2. Debatten
 3. Mad
 4. Jeres erfaringer med måltidskasser?

Jeres erfaringer med måltidskasser?

MorTil2Ugler

MorTil2Ugler

1 indlæg
 • Skrevet
Jeg synes det er en jungle.. Jeg har blandt andet kigget efter måltidskasser på NemtMåltid - Men der er simpelthen så mange muligheder, så jeg vil gerne høre om jeres andre erfaringer med måltidskasser? Hvilke kan i anbefale til en mor og 2 børn?
Camille-31e73e6979

Camille-31e73e6979

2 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
Du har helt ret, og jeg havde det faktisk på præcis samme måde da min kæreste og jeg skulle finde en måltidskasse der passede til vores behov. Vi lavede lidt research og faldt over Maaltidskasserne.dk som gjorde det nemt for os at vælge. Først prøvede vi Kvikkassen fra Aarstiderne og det var lynhurtigt en succes. Så har vi efterhånden også prøvet Skagenfoods Fiskekasse, og det er simpelthen også lækkert. Og for under 50 kr. pr. person så får man meget mad.
Youngdumbandbroke

Youngdumbandbroke

25 indlæg
 • Skrevet
Jeg får veganerkassen fra Aarstiderne lige nu, og den er et stort hit hos min roomie og jeg. De har dog også mange andre versioner, hvis man er til kød/mælkeprodukter osv. Der kan man også tilvælge frugt, smoothies osv ved siden af, der lige er til at komme i madpakken, hvis man har lyst til det:)
Kryltoppen

Kryltoppen

11 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
På arbejdet får vi mad fra Maaltidet . Det er super god mad og de laver vidst også måltidskasser. Der er meget forskelligt og varieret mad. Det er generelt sund mad med masser af grøntsager, køl, rodfrugter, men også kød, fisk, kartofler, ris, korn og deslige til. God fornøjelse med at finde det rigtige.
Clara Thunderstorm

Clara Thunderstorm

1 indlæg
 • Skrevet
Hej "Mortil2Ugler". Jeg fandt min maaltidskasse hos danskemaaltidskasser.dk, som har en ganske simpel oversigt over de forskellige måltidskasser i alle størrelser. Min datter og jeg får en lækker og børnevenlig måltidskasse fra Renemt kaldet "Ret Børnevenlig", som min skønne datter på 4 bare skovler ind! Vi fandt den lige her: https://danskemaaltidskasser.dk/brand/retnemt/
Signe Nielsen

Signe Nielsen

1 indlæg
Hej, jeg bruger https://findmaaltidskasse.dk/, som giver et godt overblik over hvilke muligheder der er og hvad priserne er, hvilket bare fungerer så godt! Det kan jeg klart anbefale! :)
Deterbaremig

Deterbaremig

1 indlæg
 • Skrevet
Hejsa, Jeg er blevet ret vild med Ret Nemt - de leverer altid friske varer og generelt er der bare en super kvalitet. Jeg fandt dem ved en tilfældighed, da jeg søgte rundt efter måltidskasser. Jeg endte herinde på madpassionen - https://madpassionen.dk/ret-nemt/ hvor jeg også kan se at der er flere forskellige leverandører. Det kunne være meget interessant at prøve lidt forskellige :)