1. Forum
  2. Debatten
  3. Mad
  4. Kæresten er kræsen og dårlig til at spise gener...

Kæresten er kræsen og dårlig til at spise generelt!

LittleL-580aa8c200

LittleL-580aa8c200

2 indlæg
  • Skrevet
Hejsa alle jer derude! ^.^' 
Jeg har brug for en smule råd, så jeg ved hvordan jeg skal "gå til" det her.
Jeg har en skøn kæreste på 18 som bor alene, en time fra mig. Jeg bor hjemme hos mine forældre endnu. 
Mit problem ligger i at han er meget kræsen, og er rigtig dårlig til at spise. Han har fortalt mig at han i gennemsnit spiser 6 ud af 7 dage om ugen, fordi han ikke kan finde ud af at lave mad, og når han så endelig spiser, så er det sådan noget let, brød f.eks. 

Jeg har snakket med ham om det her, fordi at det genere mig lidt, og han forstår også godt mine tanker og vi har aftalt at han skal starte med at spise alle 7 dage i ugen, uanset hvad det er han spiser, som en start, og så vil jeg hjælpe ham med at lære at lave mad - simpelthen få gjort noget hyggeligt ud af det!

Jeg skal op til ham i weekenden, og jeg har brug for lidt hjælp til hvad jeg kan lære ham først, altså nogle retter der er forholdsvis nemme at lave og som han kan overskue. Han har asperger og ADD, og jeg har på fornemmelsen at det har noget at sige i det. 
Enit

Enit

415 indlæg
  • Skrevet
pasta med kødsovs, burger, knorr lasagne, boller i karry med købe-boller :) 
xxmahaloxx

xxmahaloxx

1047 indlæg
  • Skrevet
Jeg har en lillebror på 17 (18 år til januar) med Austisme og han er også ekstremt kræsen - altså, ikke i den forstand at han ikke kan lide en masse mad, men der er bare meget lidt mad han faktisk gider lave. 
Han er helt vild med Knorr-lasagne, hvilket jo kan laves i store portioner, fryses og så tages op ved behov. Det er faktisk det eneste han gider lave selv. 
Ellers hjælper han ofte min mormor med madlavningen hvor det er typisk dansk (og nemt!) - frikadeller, hakkebøf, krebinetter osv. Med kartofler og sovs. Jo simplere og nemmere jo bedre.

Jeg ved ikke hvor slemt din kæreste er ramt, men jeg vil helt sikkert anbefale nemt, hurtigt og frysbart :)