1. Forum
  2. Debatten
  3. Mad
  4. Kalorier i pandekager

Kalorier i pandekager

Line1234

Line1234

1 indlæg
  • Skrevet
Hej alle. Står og skal have pandekager til aftensmad en dag i næste uge og kqn se at kalorie indholdet på en pandekage ligger mellem 160-180 kcal pr pandekage. Tænker det lyder rimeligt og noget der er til at overkomme hvis man kun får 2-3 og ikke propper med alt det usunde.. mit spørgsmål er så bare om de 180 kval er med eller uden stegning af pandekagen? Tænker umiddelbart det er med, men er lidt itvivl.
xxmahaloxx

xxmahaloxx

1047 indlæg
  • Skrevet
Der findes 700 kalorietæller-apps hvor du kan skrive opskriften og stegefedtet ind og dividere ud i det antal af pandekager det bliver til.
Zizzy

Zizzy

74 indlæg
  • Skrevet
en god tommelfinger regel er, at der er ligeså mange kalorier i en stegt pandekage, som der er mikrogram i et giga ton. Du kan sammenligne det med en overgjort drømmekage - du ved sådan et svin med rigtig meget af det brune stads på (whooo, de rykker nogle joules). Jeg kastede i fjor en pandekage på skt. Hans bålet, og det brænder stadig. Så med mindre du ønsker at ødelægge dit kredsløb i en ung alder, så hold dig fra pandekager/pandedrøn. Håber dette var en kæmpe hjælp. Men, selvfølgelig var det det. ;)