1. Forum
  2. Debatten
  3. Mad
  4. Kulgrill eller gasgrill

Kulgrill eller gasgrill

sofijensen

sofijensen

5 indlæg
  • Skrevet
Står og skal have ny grill men kan ikke rigtig blive klog på hvad jeg skal vælge. Har allerede en almindelig kulgrill... Vil gerne have en kugle kulgrill, men med denne varme og afbrændingsforbuddet overvejer jeg noget kraftigere at investere i en gasgrill. En anden fordel ved gasgrill er jo også tiden, som skrevet i denne lille artikel https://hoslange.dk/pages/kulgrill-eller-gasgrill-hvad-passer-dig . Det tager jo noget kortere tid at starte samt i visse tilfælde stege kød på en gasgrill. Hvad synes i jeg skal gøre?
kirneh78

kirneh78

9 indlæg
  • Skrevet
Jeg stemmer på en gasgrill. Det er bare SÅ meget nemmere. Hos os betyder det helt klart at vi griller langt oftere, da du stort set kan begynde at grille dit kød. så snart du har tændt for gassen. Jeg kommer aldrig til at bøvle med kul igen :-)
Momster

Momster

2 indlæg
  • Skrevet
Vi har både kulgrill og gasgrill og vil sige at vi 98% af tiden bruger gasgrillen. Vi har faktisk kun gemt kulgrillen hvis nu vi kommer til at savne duften/smagen af "ægte" gammeldags grill ;) Dvs. det må være manden hvis det er, for jeg tar gasgrillen ;)