1. Forum
  2. Debatten
  3. Mad
  4. Mad ideer til 14 personer

Mad ideer til 14 personer

Rose123

Rose123

86 indlæg
  • Skrevet
Hej piger! 
 Jeg får snart 14 vennepar på besøg.. vi skiftes til at have hinanden på besøg. Vi skal både servere forret, hovedret samt dessert.. 
Jeg har fundet på desserten, men har brug for inspiration til forretten samt hovedretten. Det må meget gerne være noget man fx kan forberede aften før, eller fra morgenstunden af! Men er ikke et must!
Alle ideer tages imod med kyshånd! 

Pft! 
Enit

Enit

415 indlæg
  • Skrevet
Mørbradgryde? :) Det kan laves dagen før, stå og trække smag og så varmes op 
Julie1991

Julie1991

1 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Deleted
Zizzy

Zizzy

74 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
okay, her er zizzy med the 411. Du skal lave mad til en masse mennesker. Du ved ikke hvad du skal lave. Say some gangsta is dizzin your fly dish - hvad gør du? Nu skal du høre. Retten Flute de Dresû vil gøre dem bløde i knæene. Alle, der ved en ting eller to om gourmet, kender Flute de Dresû. Zizzy her har mange gange haft held med at lave den. Folk har en tendens til næsten at besvime af lutter glæde over mine evner i et køkken. Det er satme ikke noget man ser hver dag, at se en person trylle sådan med ingredienserne, at man skulle tro personen havde været en tur på Hogwarts og lære om tryllemad. Retten er en af de mere krævende, og den kan hurtigt ende med et køkken lagt i ruiner. At ødelægge sit køkken er ud fra et kokkeperspektiv ikke noget der bevidner om den største kulinariske opmærksomhed. Når det er sagt, så vil du med denne ret få en success i livet kun få tør drømme om. Hold kæft hvor har den bragt meget godt med sig for mit vedkommende. Krombelægningen på min knallert har aldrig stået flottere end den gør for tiden, og mit højtrykshammer er netop kommet ind med posten 13 timer tidligere end ventet. god dag, godt hår, god ret og held og lykke
Ella-bff5297530

Ella-bff5297530

32 indlæg
  • Skrevet
VEGANER BACON

Seneste tråde