1. Forum
  2. Debatten
  3. Mad
  4. Mad til indflytterfest

Mad til indflytterfest

Lotmus

Lotmus

340 indlæg
  • Skrevet

Jeg står i den situation, at jeg lige har købt hus, og derfor skal jeg holde indflytterfest kombineret med fødselsdagsfest. 

Jeg mangler dog gode ideer til mad til sådan en dag. 

Planen er, at jeg skriver til gæsterne, at de kan komme fra kl 14 til de ikke vil mere, nok sen nat. Dog skal de melde tilbage, om de kommer, og om de spiser med til aftensmad. Grunden til det store tidsrum er, at mange af mine veninder har børn, og de kan naturligvis ikke komme sent om aftenen med børnene. 

Men hvad kan jeg servere for dem? Tænker, at der skal være noget til om eftermiddagen og noget aftensmad. 

Det skal helst være noget med kylling. Da jeg ikke selv kan tåle svin og okse, og det er ikke alle, som er glad for fisk. 

Antallet kan være alt mellem 15 og 50 mennesker. 

Waxoff

Waxoff

23 indlæg
  • Skrevet
Skal det være finere mad, eller måske mere over i "normalt" mad ? 
Skal det du skal lave om eftermiddagen være varm, lun eller måske kage, boller, sandwich eller hvilken slags tænker du ? :)
chariot

chariot

563 indlæg
  • Skrevet
Hvis det var mig, ville jeg lave rigtig fødselsdagskaffe om eftermiddagen med hjemmebagte boller, varm kakao, brunsviger/kage, og hvad der ellers hører til. Ift. aftensensmad findes der jo mange forskellige retter med kylling. Det kunne være gryderetter fx indisk chicken korma med naan brød til eller en wokret. Du kan også lave tortillas med kylling og så forskelligt salat som tilbehør eller en lækker pastaret med kylling. Der er mange muligheder 
Lotmus

Lotmus

340 indlæg
  • Skrevet

Jeg tænker, at maden om aftenen skal være rigtig nem, for tænker at nogle allerede kommer midt eftermiddag og bliver til om natten, og så vil jeg ikke bruge lang tid i køkkenet. Så gerne noget der enten kan tilberedes på forhånd eller som bare er meget nemt at lave :) 

Rigtig god ide med rigtig fødselsdagskaffe, for så kan gæsterne der kommer senere også stadig få en lækker bolle eller et stykke kage :) 

chariot

chariot

563 indlæg
Så ville jeg helt klart lave en gryderet af en art. Lav det i en stor wok dagen før. Så behøver du blot at varme det op lige før din gæster kommer og evt. lige koge nogle ris og varme lidt brød i ovnen  Jeg synes personligt, at indisk er rigtig lækkert, men det kunne fx også være en thai-ret med kylling, grøntsager og kokosmælk.

Seneste tråde