1. Forum
  2. Debatten
  3. Mad
  4. Mad til venner

Mad til venner

alwaysme

alwaysme

511 indlæg
  • Skrevet

Hej piger
Jeg skal have vennerne på besøg i weekenden, vi bliver en omkring 8 stk og jeg ved ikke hvad jeg serverer for dem. De kommer til aftensmad.
Jeg har en combi ovn og to kogeplader at gøre godt med... Hvad kan jeg lave ?

Tak

1987-male

1987-male

3069 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret

Jeg har ikke for så langt tid siden prøvet at lave den her: http://www.femina.dk/mad/hovedretter/stegte-nudler-med-svinekoed

Smagte helt sindsyg godt, der er et eller andet med de der kvindesider og mad der bare går rent hjem, men det er bare en ide

Men det er kun hvis du har en wok gryde og så nogle wok agtige tallerkener at servere i hvis det skal være pænt også

Desertfox

Desertfox

442 indlæg
  • Skrevet

Kokoskylling

munskin

munskin

3641 indlæg
  • Skrevet

Skal du også lave dessert? For så kan jeg anbefale denne Den er lækker og skal laves i forvejen, så slipper man for at forlade selvskabet og gå i køkkenet for at lave dessert.

Hindbærmousse med hvid chokolade:

Der står i opskriften til 6 personer:
Moussen
150g hvid chokolade
300 g hindbær gerne frost
75 g flormelis
2 dl creme fraiche 38 %
2,5 dl piskefløde
Smelt chokoladen over vandbad. Kom hindbær(optøede - kan gøres i mikroovn) og flormelis i en skål og mos dem med en gaffel. Pisk creme fraiche og piskefløde til skum. Rør 1/3 af skummet i den varme chokolade til en blød creme. Bland straks denne creme med resten af skummet og hindbærmosen. Fordel hindbærcremen i 6 glas og lad den sætte sig i køleskabet i minimum 2 timer.

Du kan evt også lave råsyltede hindbær som man selv kan komme ovenpå ved serveringen:

Råsyltede hindbær
150 g hindbær gerne frost
2 spsk rørsukker
revet skal af en økologisk appelsin
Kom hindbærene(optøede - andet end minimal brug af mikroovn fraråder jeg da de gerne må have lidt struktur. Lad dem bare ligge i køleskabet natten over) i en skål og bland dem med rørsukker og appelsinskal. Lad hindbærene trække i køleskabet i minimum 2 timer gerne mere. Fordel hindbærene og saft på toppen af moussen lige inden servering. I kan desuden bruge drysse lidt ekstra appelsinskal over desserten.