1. Forum
  2. Debatten
  3. Mad
  4. Ny vegetar har brug for hjælp!

Ny vegetar har brug for hjælp!

solitude

solitude

12 indlæg
  • Skrevet
Hej. Jeg besluttede mig for ca. En måned siden for at blive vegetar. Jeg er super glad for det og føler at jeg har fået mere energi af min nu sundere og varrigeret kost. Men problemet er bare at jeg har haft rigtig mange problemer med min mave. Jeg er konstant oppustet, har mavesmerter og svært ved at komme af med min afførring. Er der andre som har haft dette problem og hvad hjalp for jer?
Naika

Naika

455 indlæg
  • Skrevet
Har ikke forstand på det,men sveskegrød skulle virke på maven,og det er vegetarisk<3
DenStuderende

DenStuderende

9 indlæg
  • Skrevet
Jeg tænker at dit system lige skal af med de mange dårlige stoffer osv og at det skal vende sig til den forøgede mængde plantebaserede kost? Det kan i hvert fald godt få nogle til at være lidt oppustet i starten. Spiser du mere brød nu end du plejer? Her tænker jeg ifl forstoppelsen :)
Zizzy

Zizzy

74 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
hej Solitude. Det forholder sig således, at Zizzy her har været vegetar i hele sidste halvdel af det 19. århundrede. Men jeg kan da lynhurtigt fortælle dig - og hold nu på din røv - at jeg opgav det lort hurtigere, end jeg opgav mine faldskærmsbukser. Jeg menr naturligvis, at moden skal afspejle samfundets aktuelle tendenser, og ikke at man er et sørgeligt levn fra en tid, hvor mode, det var noget man sked på. men tilbage til emnet; du skal nok spise noget HUSK i enten pulver eller pilleform. det skidt indeholder fibre på et plan, du slet ikke kan drømme om. For helvede hvor har det skidt mange fibre. Skulle det fortsat hænde, at du har problemer med maven, kunne du med fordel se et afsnit af serien "Doctor Who". Din tæer vil krumme sammen til en uhelbredelig vinkel, og din mave vil trække sig sammen til ufattelige smerter. Men for søren hvor vil du skide. god vind og godt sind, ikke - Zizzy