1. Forum
  2. Debatten
  3. Mad
  4. Nytårsnat til én person.. Hjæææælp!

Nytårsnat til én person.. Hjæææælp!

spischokolade

spischokolade

562 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret

Jeg skal holde nytår med en flok venner - det blev hurtigt besluttet at bestille mad udefra, desværre kunne jeg ikke lide den valgte menu, og skal derfor lave mad til mig selv på aftenen.. Det gør mig ingenting, men jeg er helt lost mht. Hvad jeg skal lave.
Jeg har ikke et særligt behov for at maden skal være super fancy, men det skal være nemt og dele af det skal kunne forberedes i forvejen.
Jeg spiser ikke fisk, og maden må gerne være vegetarisk - det er dog ikke et krav.
Det er mest forret og hovedret jeg mangler idéer til.

Emmelyn2013

Emmelyn2013

1804 indlæg
  • Skrevet

Forret:
-Bruchetta med hvidløg, hakkede tomater og frisk basilikum (det tager kun 5 minutter at lave, så dem kan du snildt lave, mens de andre pakker deres mad ud og sætter klar).
-Jordskokkesuppe, ærtesuppe eller en anden suppe du kan lide.
-Hjemmelavet falaffel evt med hjemmelavet hummus og brød

Hovedret:
-Nøddepostej med ristet rugbrød og salat.
-Flødekartofler (kan også laves på soyafløde- det smager bedst hvis man så hælder lidt grønsagsfond ved), smørstegte champignonger med citron og frisk rosmarin og grøn salat, brød og evt en hjemmelavet dressing (evt soya-yoghurt el almindelig youghurt med hvidløg, persille, salt og peber- nemt, simpelt og størkt undervurderet)- du opdager slet ikke at kødet mangler.

Jeg har ikke haft fornøjelsen af mange vegetariske/veganske fest-middage endnu.. så jeg har ikke mange bud, men prøv evt maanebarnet.org eller vegetarkontakt.dk der bugner med lækre opskrifter