1. Forum
  2. Debatten
  3. Mad
  4. Søger anbefalinger til en blender

Søger anbefalinger til en blender

Mathilde234

Mathilde234

3 indlæg
  • Skrevet
Jeg har i længere tid ledt efter en blender der kan dække mine behov, men samtidig synes jeg også det er svært at finde den rigtige model. Jeg synes jeg har ledt over alt på nettet og har blandt andet læst en masse blender tests. Men har svært ved at vælge, nogle der har anbefalinger?
HansThomsen

HansThomsen

11 indlæg
  • Skrevet

Hej Mathilde 

Jeg syntes at du skulle tage at købe en blender hos Wupti, det har et stort udvalg til lave priser. Men husk at benytte en Wupti rabatkode, så sparer du ekstra mange penge.

 

Bamsefar

Bamsefar

267 indlæg
  • Skrevet
Og hvis man gerne vil have et svar UDEN en reklame, så prøv istedet at kigge på dine behov.
Skal den kunne knuse is ? Skal den kunne lave smoothies ? Skal den kunne piske flødeskum ? Hakke nødder ? Mose frugt ? Hvilke funktioner skal den have ? Hvor meget må den fylde ? Koste ? osv.
Jeg har personligt valgt at have to maskiner. En multimaskine (røremaskine med mulighed for tilslutning af bl.a. blender), og en stavblender. På denne måde kan jeg få alle maskiner (på nær min ismaskine) erstattet. Jeg behøver ikke en håndmikser, ingen pastamaskine, ingen grøntsagshakker, osv. For de funktioner kan jeg allesammen opfylde med mine to maskiner.
Jeg vil dog indrømme at jeg måtte igennem en del stavblendere, før jeg fandt en der komplementerede multimaskinen ordentligt, og der er stadig visse funktioner der ikke bliver lige så gode med de to, som hvis man havde en dedikeret maskine til formålet (eks. juicing, eller maling af korn). Og så må man gøre op med om man egentligt kan leve uden, eller vil supplere med en ekstra maskine.
HansThomsen

HansThomsen

11 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Læs eventuelt denne blender test her får du svar på det hele, og kan se de bedste testvindene blendere.

Seneste tråde