1. Forum
  2. Debatten
  3. Mad
  4. Træning og kost?

Træning og kost?

kihm

kihm

20 indlæg
  • Skrevet
Er begyndt at træne bagdel og mave herhjemme, skal snart begynde i fitness. Hvilken kostplan og hvilket mad er go/nogo, hvis det skal hjælpe ordentligt
culpa

culpa

687 indlæg
  • Skrevet
Vil du have muskler eller tabe dig, og hvor mange timer træner du?
kihm

kihm

20 indlæg
Træner højst én time om dagen, nybegynder. Muskler.
banditqueen

banditqueen

135 indlæg
  • Skrevet
styrketræning Max 4 gange ugentligt, og sørg for at få kulhydrat i mindre mængder, samt de andre ting. Og udeluk alt sukker. også sukker i produkter. som mælk rugbrød osv.
Zizzy

Zizzy

74 indlæg
  • Skrevet
hvis du gerne vil træne ordentligt, og ikke ligne en lille pige der har forvildet sig ind på et fitness world og bare endte med at få det bedste ud af situationen, så hør her; læg ud med at smække et elsastik om benene og løb så langt du kan inden du vælter. Tag derefter de tungeste vægte din fysiske kapacitet tillader, og kast lortet tværs gennem lokalet som Joachim B. Olsen fyrede kanonkugler gennem atletiske arenaer i de tidlige 00´er. Det lyder sikkert mærkeligt - og måske næsten direkte som en dårlig ide. det er imidlertid en rigtig god ide. Eksplosiv træning forøger fra dag til anden din muskelstyrke, og du vil således kunne kaste endnu tungere objekter gennem lokalet og trodse tyngdekraften vi alle er ramt af. Sørg for ikke at ramme nogen. Med det her lille move (som blandt de bedste kendes som "the rabbit hole in one") vil du med garanti ligne en pro. Gå derefter ned og slyng en proteinshake over disken - mens du selv står bag disken - og kyl det skidt i halsen. så har dine muller lidt at leve af.
Katze.

Katze.

463 indlæg
:P
  • Skrevet
Kost er meget mere kompleks en makronæringsstoffer - protein, fedt og kulhydrat. Muskelopbygning og kroppen kræver alle tre makronæringsstoffer for at fungere og for at du kan blive stærkere. At "spare" på kulhydrater er jo fint nok, hvis det skal forstås, at du ikke kun skal spise dig mæt i slik og sukkervand, men gode og sunde kulhydrater er lige så vigtige som sund fedt og protein. Gå ind på hjemmesider som bodybuilding.dk og læse deres kostplaner. Der er kostplaner for kvinder og mænd alt efter hvad de ønsker at opnå, men det kræver en indsats!