1. Forum
  2. Debatten
  3. Mode
  4. Anonym pakke med støvler

Anonym pakke med støvler

LKN86

LKN86

4 indlæg
  • Skrevet
Hej Piger, Jeg har for leden modtaget en anonym pakke hvor der lå et par lårlange stillet støvler. Ved ikke hvem som har sendt dem men mistænker en fyr fra mit arbejde som har sendt dem. Burde jeg tage dem på når jeg skal på arbejde for at se om han reagere på det eller bare smide dem ud?
StupidMee

StupidMee

12 indlæg
  • Skrevet
Der er da ikke noget der hedder "burde jeg" i den her sammenhæng. Det er jo helt op til dig og hvad du får ud af det - forstået på den måde at hvis du kan lide støvlerne, synes det er frækt at din kollega måske har sendt dem, at du ville kunne pirre din kollega ved at du havde dem på på arbejde og at du synes den "magt" er fræk, så er det på med dem og ud at vise dem frem, hvis intet af ovenstående siger dig noget, så er det ud med dem. Er du vant til at modtage anonyme pakker ud af det blå? Og hvorfor mistænker du at den er fra din kollega?
1987-male

1987-male

3069 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Du lader være med at vise, at du ikke ved, hvem der har sendt dem. Er der nogen der spørger dig, hvor du har dem fra, siger du bare, "det er bare nogle jeg har". Til sidst, så er der nok en der siger, det er mig der har købt dem til dig. Det ville være de færreste der ville sige netop den sætning, hvis de ikke rent faktisk havde købt dem til dig. De fleste ville bare nok spørge, hvor du har dem fra, sige at de er pæne/ikke pæne, eller i det hele taget ikke sige noget. Og når personen så siger til dig, at det er ham der har købt dem, så kan du spørge hvorfor. Og så får du afklaret hvad det går ud på. Omvendt, hvis du efter at have gået med dem i flere måneder alle de steder du færdes normalt - og der stadig er ingen der siger, at det er ham der har købt dem, så har postnord bare sendt forkert, så se det som en lille julegave i stedet. Eller, er det bare en eller anden mand fra dit Facebook netværk, der slog dit navn op på krak, og tænkte, først gave, dernæst, kan jeg tale med hende. Før jeg skrev mit første indlæg herinde, tænkte jeg også lidt sådan om kvinder - "kun ude efter penge og gaver - ellers vil de ikke tale med en". For det var jo det alle ens venner sagde. "Alle kvinder er ens, de er kun ude efter dine penge. Så har du ikke noget at tilbyde dem, og ikke kan vise det først, så er der ingen grund til at sige hej". Eller "Det øjeblik de finder en der har flere, skrider de". Ergo, så tænkte ham der nok, ok, først gave, derefter kan jeg tale med hende, for så kan hun i det mindste se, at jeg "ikke er som alle de andre" der ikke vil "give noget i parforholdet" som alle kvinder taler om, skulle være så vigtigt. Så han har givet, og mener selv at han har gjort alt rigtigt. Nu kan han henvende sig i ro og mag. Så der skal nok komme en snart og sige hej, tvivler på at postnord har sendt forkert :) Held og lykke med daten haha :D

Seneste tråde