1. Forum
 2. Debatten
 3. Mode
 4. BHer til store bryster

BHer til store bryster

Iris

Iris

305 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret

Åh hvor det glæder mig, at det undertøj man kan vinde i dag netop er af mærket Freya. Med størrelse 70 E i bh er det ikke en ubetinget fornøjelse at købe undertøj. Når endelig man har besluttet sig for at bruge mange penge på en god bh plejer trusserne at koste en herregård - og det er jo ligesom ikke fordi en g-streng skal holde og støtte det store, eller for den sags skyld fordi der er så meget materiale i. Men hos Freya giver man penge for en god bh (ikke engang et svinsk højt beløb) og trusserne dertil kan man købe for et relativt beskedens beløb. Derfor piger, hvis I er i samme båd, og har brug for gode bh'er, der kan holde sagerne oppe uden at ligne en brynje eller for den sags skyld at være stivet af med ekstra fylde, så kig efter dette mærke. Det kan virkelig anbefales.

Luna*

Luna*

81 indlæg
 • Skrevet

Jeg ved at Change også er gode til større størrelser

Mojito

Mojito

2 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret

Til hverdag sværger jeg selv (str 80F) til Prima Donnas satin Bh i sort eller hvid. Meget enkel - men uhyggeligt effektiv og komfortabel. Så kan man godt sætte en billigere trusse til, der matcher sort eller hvid.
Det er sandt at Prima Donnas kollektion er lidt pebret, men satin-linien er ikke så dyr (BH ca. 400,-). Uanset hvad er det kvalitet for pengene. Har prøvet at købe både Freya og Change, men ingen af disse matcher Prima Donnas kvalitet tilnærmelsesvis.

mettebolsen

mettebolsen

6 indlæg
 • Skrevet

Jeg synes ikke om Change. Jeg bruger G skål og dem fra Change har for dyb udskæring (eller hvad det nu hedder). Jeg har købt en Bh fra Shock Absorber. Egentligt er det en sportsBH, men den er super smart og jeg bruger den altså også til almindelig brug. Se den her http://wondersport.dk/flexiform-underwire-sports-bra.html

Kh Mette

lollipop83

lollipop83

6 indlæg
 • Skrevet

Prøv www.bravissimo.com
Fantastiske bh*er til ca 250-300 kr og normalt levering inden 1 uge

hsittohcS

hsittohcS

15 indlæg
 • Skrevet

Hvis man "kun" er en 70-75E, så er der faktisk et rimeligt udvalg.

Har set denne størrelse hos både Missya og Femilet.

Eftersigende skulle der også være et engelsk mærke som fører modeller i E skål, som har butikker i København (husker desværre ikke navnet lige nu)

Prøv at se siderne:
lace.dk og figleaves.com

(Søg på det i google og det kommer frem)

Er selv en 70FF lige pt og er kun gode venner med Freya, af de mærker jeg kan købe i danske butikker.

Har selv købt mine Freya BH'er hos Lace i Københavnerbutikken og der er god service!