1. Forum
  2. Debatten
  3. Mode
  4. Business tøj til små kvinder

Business tøj til små kvinder

Sødpige

Sødpige

219 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret

Hej piger

Håber I har det godt og nyder det gode vejr.

Jeg har et lille problem. Jeg fik for næsten 1 år siden et job som kommunikationsmedarbejder og er næsten færdig med min kandidatuddannelse. Derfor vil jeg meget gerne ændre min tøjstil. Jeg vil gerne se mere arbejdsagtig ud. På den måde regner jeg med at fremstå mere seriøs. Jeg er nemlig "kun" 25 år gammel og er desværre kun 155 cm høj Det hjælper jo ikke at være så lille i en verden, der til tider er domineret og store og gamle mænd. Derfor synes jeg, jeg har lidt svært ved at finde en passende tøjstil. Er der nogen, der kender til problemet eller steder, hvor man købe tøj og især sko, som både er behagelige og høje?
Jeg shopper selv mest i H&M, men mine sko er oftest lidt dyre, og jeg køber dem for det meste i udlandet. Alligevel synes jeg ikke jeg har noget, som virkelig er behageligt og passer som arbejdssko.

Håber nogen har nogle gode råd

sophaya

sophaya

747 indlæg
  • Skrevet
Deleted
*Ritter

*Ritter

2784 indlæg
  • Skrevet

Ellers kan du melde dig til Woman's makeovers? Tror der er mange om buddet, men det er da et forsøg værd!

SingYourLife

SingYourLife

143 indlæg
  • Skrevet

Hvad med Zara. Synes de har ret meget lækkert tøj, der er business agtigt uden at blive kedeligt. Tjek evt. deres hjemmeside

FrederikkeJose

FrederikkeJose

3 indlæg
  • Skrevet
Hvad med Ooolio? Jeg er faktisk begyndt at handle meget af mit tøj på https://ooolio.com, da de har produkter fra både Nelly, Zara, Asos mv. Tjek evt. deres hjemmeside ud.