1. Forum
  2. Debatten
  3. Mode
  4. G-streng til fyre

G-streng til fyre

Mikkel1995

Mikkel1995

1 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret

Hej med jer

jeg er en fyr på 25 år, som gennem flere år har brugt både almindelige boxershorts og g-streng som undertøj. Til de som undrer sig, så ja - man kan købe g-strenge til fyre. 

Det er først for nyligt jeg er begyndt at bruge g-strengene som jeg bruger boxershorts, ment på den måde at jeg altid kun har brugt boxershorts når jeg klæder om i svømmehallen eller til fitness og lignende. Det har givet en del - desværre mest negative - reaktioner at man som fyr bruger g-streng. 

I sommers valgte jeg så, på en sommerferie i Italien, at prøve at bruge g-strenge som badetøj på stranden. Folk kiggede og nogle grinede og tog endda billeder. Virkelig grænseoverskridende synes jeg. Jeg fik selv taget nogle billeder, men at folk gjorde det uden mit samtykke, synes jeg bare ikke er OK.

Jeg stiller mit spørgsmål herinde, da man jo desværre ikke rigtigt kan spørge folk man møder i omklædningen/på stranden, hvad de tænker. 

Hvad tror I det er folk tænker, og får dem til at reagere som de gør? Det er måske lettere at svare på, hvordan I selv ville reagere, og hvad I selv ville tænke, hvis I så en fyr i g-streng?

Jeg håber på nogle seriøse, og HELT ærlige, svar. 


Mange hilsner fra Mikkel

contrast

contrast

1864 indlæg
  • Skrevet
Nu ville kvinder jo heller ikke rende rundt med g-streng ude på en strand, en g-streng er ikke badetøj der er alment accepteret at gå med på en strand. Der ville man som kvinde bruge bikini hvor underdelen jo dækker noget af ballerne. På samme måde er det forventet at du dækker dig til medmindre du er på en nudiststrand. G-strenge til mænd er forbundet med noget du kan købe i en sexshop og er derfor ikke alment accepteret på en strand og det ved du også godt.
happy77

happy77

16 indlæg
  • Skrevet
Hahaha! 😂
Mikkel1995

Mikkel1995

1 indlæg
Øhh - hvilket årti lever du i? Der er masser af kvinder/piger som bruger g-streng på stranden. Det er faktisk ret så moderne igen. 
Mikkel1995

Mikkel1995

1 indlæg
Er det opslaget du griner af, eller Contrast' svar på det?
contrast

contrast

1864 indlæg
Ej, det er det så ikke, og da slet ikke i de her tider hvor der er så meget fokus på påklædning osv. Hvis du har set det, så har det været på strande der har været beregnet til det. Det er også derfor der bliver reageret på at du går med g-streng på stranden, fordi det ikke er normalt. Ellers havde folk jo ikke reageret
Mikkel1995

Mikkel1995

1 indlæg
Jeg var på flere strande, ud for campingpladser. Og det var både danske piger og udenlandske der brugte g-streng. Og det var altså helt normale strande, med helt normale mennesker. Sågar ved poolen var det slet ikke unormalt at se. 
Thong-boy

Thong-boy

1 indlæg
Hej Mikkel, det er ikke dig der er mærkelig. Jeg har brugt g-streng til mænd i ca. 25 år, de sidste 17-18 år har jeg ikke brugt andet, heller ikke selv om jeg skulle klæde om offentligt, til læge, eller hvad ved jeg, og jeg har aldrig fået en eneste kommentar på det.

Der er heller ikke hverken noget ulovligt, eller forkert i at benytte bade g-streng hverken ved stranden, eller for den sags skyld i svømmehallen, i sidste nævnte skal man dog lige forhøre sig om deres retningslinjer. Det er ifølge dansk lovgivning tilladt at bade, og solbade nøgen ved alle offentlige badestrande, og da en g-streng trods alt dækker en lille smule, så kan det jo ikke være forkert.

Jeg bruger selv g-streng både ved stranden, og i svømmehallen, så spring du bare ud i det