1. Forum
  2. Debatten
  3. Mode
  4. G-strenge?

G-strenge?

chloeella2900

chloeella2900

8 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Hej piger, overhørte forleden dag en samtale i en bus, hvor der blev diskuteret om hvorvidt, "G-strenge ikke bare var totalt outdated og blev hos 00'erne", hvilket ærligt overraskede mig helt vildt. Det er noget jeg har altid bare har gået med, siden jeg var 15-16 år, og altid har følt alle i min omgangskreds bare har gjort! Hvad siger I til det hele?! På forhånd tak :)
Enit

Enit

415 indlæg
  • Skrevet
Jeg har også altid brugt g-streng :) jeg går mest i stramme jeans, og trusser med røv i skal altså passe ret perfekt for ikke at lave mærker under jeansene. Desuden tror jeg ikke de har ret med alle de g-strenge man kan købe. Hvis butikkerne har det må det være fordi det sælger. Men hvad var det dog for en slags mennesker der mente det?
contrast

contrast

1850 indlæg
  • Skrevet
Jeg ser også altid mange g-strenge i H&M osv, når jeg skal købe tøj, så dér er de vist ret galt afmarcheret. Jeg går ikke selv med dem, da bare tanken virker ret ubehagelig, men mit indtryk er da at mange gør.
lisaaller

lisaaller

33 indlæg
  • Skrevet
Hmm ejer ikke et par g-streng synes de er ubehagelige at have på. Alle mine trusser er som Sloggi Maxi. Ved det betragtes som usexet men jeg elsker dem.