1. Forum
  2. Debatten
  3. Mode
  4. Gå i knælange stilet støvler?

Gå i knælange stilet støvler?

Helle2004

Helle2004

2 indlæg
  • Skrevet
Hej Piger, Jeg er en pige på 15 år og jeg kunne vildt godt tænke mig at gå med knælange stilet støvler når jeg går i skole. Har fundet et par på Zalando som jeg synes er vildt fede og vil gå mig lige under knæet med en 10cm hæl. Har snakket med nogle veninder om det men de synes jeg er alt for ung til at gå i den slags støvler så er kommet i tvivl om jeg burde gå med dem i min alder. Hvad er jeres erfaring og synes i jer bør gøre det eller er jeg for ung til den slags støvler. Mvh Helle :)
contrast

contrast

1864 indlæg
  • Skrevet
Der må jeg give dine veninder ret. Jeg ved godt, at mange piger i den alder gerne vil ligne voksne kvinder - men det er nu engang en skole, og der tænker jeg ikke det er så passende. Men måske i særlige festlige anledninger kunne gå.
Hardstyle4ever

Hardstyle4ever

18 indlæg
  • Skrevet
Helt enig med Contrast. Du skal nok nå det senere i livet at gå i sådanne støvler men lige nu passer de bare ikke ind
culpa

culpa

689 indlæg
  • Skrevet
Jeg synes også, at du er for ung. Desuden; stilletstøvler på 10 cm? Med mindre at du går i højhælede hver dag, kommer det til at føles som om du går på nåle inden for halvanden time.
Helle2004

Helle2004

2 indlæg
  • Skrevet
Tak for jeres svar selvom jeg ikke helt er enig med jer :) Hvor gammel synes i man bør være for at gå med den slags støvler? Jeg har mange stiletter som er 10 cm så højden er ikke noget problem :)
Hardstyle4ever

Hardstyle4ever

18 indlæg
  • Skrevet
Tjae når du skal til at gå på disko så det er vel omkring de 18.. Selvom du nok ikke er helt enig 🙃
Miss J

Miss J

128 indlæg
  • Skrevet
Kan du gå i dem,og kan du lide dem ser jeg ik noget problem,men vær opmærksom på du ikke overdriver,og ender med skader:)