1. Forum
  2. Debatten
  3. Mode
  4. Gave til student

Gave til student

Maria Hanna Hansen

Maria Hanna Hansen

14 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Hej alle. Jeg skal som mange andre i denne tid til studentergilder og havde rigtig svært ved at finde ud af hvad jeg skulle give til de kommende studenter. Da jeg selv havde rigtig svært ved at finde ud af hvad jeg skulle give, især til min lillesøster, tænkte jeg at jeg ville hjælpe andre lidt der kunne sidde i samme situation.

Jeg besluttet mig for at give hende et super smukt og enkelt Skagen ur da det er lige hendes stil og til at overkomme prismæssigt. Et ur er noget studenten kan have mange år endnu og have med sig videre, og jeg synes derfor det var den perfekte gave at give.

Jeg skal også til et studentergilde hos min nevø og der ville jeg ikke bruge helt ligeså mange penge som på min datters gave, og var igen i tvivl om hvad der ville være den rette gave for ham. Jeg har besluttet mig for at give ham en hvid skjorte fra LabFresh som ikke var heeelt billigt, men har hørt rigtig godt om mærket, da det skulle være en selvrensende skjorte. De siger at der ikke kan komme pletter på, svedplamager, krøller eller folder. Jeg tænker at det måtte være perfekt for sådan en mand der går en uges fester i møde.

Jeg ville bare lige dele disse tips med jer da vi er nogle der synes det er en smule kedeligt bare at give dem kontanter i gave.
Dandelion

Dandelion

122 indlæg
  • Skrevet
Det er ikke tilladt at reklamere.
Rikke2011

Rikke2011

675 indlæg
  • Skrevet
Syntes nu ikke det er så svært igen. De fleste har en ønskeseddel.👍 Et skagenur 😂😂 jeg er squ ikke millionær 😋
kirneh78

kirneh78

9 indlæg
  • Skrevet
Det er ret svært at finde en god studentergave, som de personer der ikke står studenten allernærmest, da de gaver de ønsker ofte er ret dyre. Derfor er det oplagte valg ofte en pengegave. Er du forældre eller meget tætte pårørende til en student, kan du måske godt forsvare at give en stor gave, da det er en god anledning til at give en fin gave for det flid studenten har lagt for dagen. Og som forældre er der også en enorm stolthed forbundet med at børnene bliver studenter (har endnu ikke selv prøvet det). Jeg har dog prøvet at få studentergaver. Af mine forældre fik jeg et digitalkamera, hvilket må siges at være en fin gave. Det var før der var smartphones med gode kameraer :-) I dag ville en rigtig god studentergave måske netop være en ny smartphone, en oplevelse eller måske bare penge og eller nogle af de forslag der findes her.

Seneste tråde