1. Forum
 2. Debatten
 3. Mode
 4. God stil. Hvordan får man det?

God stil. Hvordan får man det?

Frafem

Frafem

102 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret

Jeg har en veninde som klæder sig vildt godt. Hun er altid smart og jeg har prøvet at analysere mig frem til, hvorfor hun er så smart. Jeg har så lagt mærke til at hun ofte bare har cowboybukser og en sweatshirt på, men hvorfor er det så at man lægger så meget mærke til hendes tøj, end alle andre, der går i det nyeste mode og så meget designertøj de kan komme i nærheden af? De er ikke altid specielt smarte. Jeg tror det, som rikke (min veninde) gør rigtigt er at hun sammensætter farver der passer godt sammen og skoene og bæltet passer godt til cowboybukser. Men hvordan pokker bliver man bedre til at spotte det ude i butikkerne, at den del vil passe med det og det? Planlægger i sådan noget inden i tager på shopping?

Har i nogle gode råd til, hvordan man får en god stil?

Frk.guldsko

Frk.guldsko

0 indlæg
 • Skrevet
Deleted
heytherepernille:D

heytherepernille:D

156 indlæg
 • Skrevet

jeg plejer bare at købe alt det jeg syntes er fedt også ser jeg når jeg kommer hjem om det er noget jeg kan bruge. yil sidst har du bare en masse ting som du kan sætte sammen.

Tulle

Tulle

92 indlæg
 • Skrevet

Jeg syns også det er en god ide at tjekke skabet inden du shopper for at se hvad du mangler. Du kan også skrive ned hver gang du ser noget fedt tøj hvor du tænker "wow det ser fedt ud", og så ha den liste med når du tager ud og shopper. Og så skal du altid købe tøj du føler dig lækker og tilpas i. Når du føler dig tilpas, udstråler du mere selv sikkerhed og det lægger andre mærke til. Måske det er det der er ved din veninde? At hun har det godt i det tøj hun har på og føler sig godt tilpas og lækker, så er det lige meget hvad tøj hun egentlig har på...

Dolly

Dolly

13 indlæg
 • Skrevet

Jeg ved at "god stil" er et begreb, der er vidt forskelligt fra den ene til den anden, men jeg synes de små detaljer gør forskellen. Det kan være en sjov halskæde til et enkelt outfit, eller en farve, der går igen uden at dominere, f.eks. samme farve i makeuppen som i et tørklæde eller et smykke.
Hvis du, som flere andre også siger, får sammensat en god basisgarderobe, er det lettere at twiste det med forskellige detaljer, som gør stilen helt din egen

Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
 • Skrevet

Helt enig, det er nogle, der bare ser totalt stilfuld ud altid. Uden at der egentlig behøver at være noget specielt ved antrækket.

Tror måske, det har noget med, hvordan man selv føler sig?

wildwonder

wildwonder

48 indlæg
 • Skrevet

god stil er forskellig fra person til person jo - jeg synes at god stil er når man føler sig lækker, cool, sexet (eller hvad man ellers vil opnå hvis man føler sig godt tilpas i det man har på - det betyder bare alt. hvis du har noget på som du har det rigtig godt med, så udstråler man at man er glad, og at "her kommer jeg"

ilovefabshoes

ilovefabshoes

20 indlæg
 • Skrevet

Først og fremmest skal det tøj man har på, være behageligt og du skal føle dig tilpas, det er en god start!
Men find ud af hvad du kan lide - skal det være mere sporty, ladylike, minimalistisk, råt? Og så ud fra hvad du vælger køber du den slags tøj - men man kan sagtens mikse det. Jeg er f.eks. meget feminin/ladylike, men kan sagtens købe noget som er mere råt. Bare så jeg ikke bliver kedelig.
Det værste du kan gøre er at følge alle andre!

YesDRmig

YesDRmig

28 indlæg
 • Skrevet

Jeg tror din veninde har det man kalder en god krop, og god udstråling (måske som andre siger fordi hun selv er tilfreds! !
Folk med timeglas figur og god proportionering kan gå med ALT! Selv hm kluns, som ser dybt latterligt ud på mig, fordi det ensfarvede tøj ser kedeligt ud på en figur uden særlig mange kurver. Det handler om at klæde sig efter sin kropsform og det kan sgu godt tage noget tid at finde ud af hvilken type man er, hvis man ikke har tænkt over den slags før.

Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
 • Skrevet

Mange af de veninder, jeg har, der har en virkelig fed stil, køber få, men dyre ting. Ikke fordi dyrt tøj altid er federe end det billige, men ofte er det mere unikt, kvaliteten er bedre, og derfor gider man stadig gå i det et halvt år efter, man købte det. På den måde opbygger man en garderobe med mere stil, og man slipper for at føle sig som en kikset døgnflue, når ens knaldrøde H&M-skjorte går af mode efter et par måneder. Jeg taler af bitter erfaring!