1. Forum
  2. Debatten
  3. Mode
  4. Hvad er det nu de hedder?

Hvad er det nu de hedder?

Calypzo83

Calypzo83

2 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret

Hej!

Jeg står og skal til gallafest her i april, og så kom jeg i tanke om, at der findes sådan nogle "dragter" man tager på som holder lidt på dellerne.. Sådan en slags "shorts" der går fra over knæene til under brystet.. Men hvad kalder med dem? Og ved nogen hvor man kan købe dem?

Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
  • Skrevet

Ja, dem alle de kendte går med. Der er noget der hedder slim n' lift som jeg har set sælges på ts til 149 kr. Og i nogle triumph butikker kan man vist også købe dem.

Calypzo83

Calypzo83

2 indlæg
  • Skrevet

Super, tak

Iris

Iris

305 indlæg
  • Skrevet

Har set dem på trendsales. Et firma der sælger dem i forskellige størrelse - Det er en model med stropper, så den ikke ruller ned

Signe

Signe

175 indlæg
  • Skrevet

Ja, det er rigtig Iris. Jeg har aldrig selv prøvet sådan en dragt, men det er noget med, at man lige skal prøve den først, så den ikke ruller ned på brystet eller laver deller på lårene, hvor den slutter. Men igen - jeg har ikke erfaring, men måske er der andre der ved hvad man skal være opmærksom på inden man køber sådan en på nettet?

cirkus

cirkus

14 indlæg
  • Skrevet

Jeg har selv prøvet sådan en engang, da min veninde skulle til galla. Og lad mig lige sige - du skal ikke blive overrasket over hvor lille den ser ud, for selvom jeg prøvede en i str. L, så var den måske 20 cm bred når man stod med den i hånden! Men den kan strækkes heeelt vildt meget, og det er en kamp at få den på, men når den så er på, så virker den altså. Sørg for at få den i en ordentligt størrelse, her gælder hellere for stor en for små reglen virkelig, for ellers "deler" den maven og giver dig deller på lårene, som Signe også nævner!
Held og lykke med galla