1. Forum
  2. Debatten
  3. Mode
  4. INSP: Bukser med svaj

INSP: Bukser med svaj

Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret

Jeg læste lige tråden omkring bukser med svaj. Og tænkte sådan lidt: Er det virkelig så vigtigt at følge med i den mode som skifter så tit. HUn var inde på at hun ikke helt vidste om hun var interesseret i at genindfører bukserne, dertil kan jeg så kun sige: Så lad vær.

Skal moden absolut styre ens tøjvalg/klædeskab osv osv.

jeg selv gider ikke gå og tænke over hvad der er fremme lige nu eller ej. Jeg går i det jeg har lyst til. Synes egentlig det er synd at man skal lægge under for hvad der bliver vist i blade og på messer, eller hvor de nu viser de nye hits frem. Forstår egentlig godt hvorfor helt unge piger kan føle sig ramt, hvis de ikke lige går í det de moderigtige dikterer, og det er skrammende at tænke på, at nogle bliver mobbet fordi de ikke går i det nyeste, eller mærkevarer. Desuden er det heller ikke alle der kan bærer lige det der er fremme nu, men nogen føler sig måske forplitiget til det. Kender en, som gjorde det nummer, og det så mildest talt gysligt ud. Kender hende dog ikke så godt igen, at jeg ville sige noget til hende.
For dæluns da, gå dog i det i har det bedst med og som I kan li, ikke hvad moden, eller andre kan li.

hvad med jer, betyder moden virkelig så meget for hvad i køber eller ej og hvad i går med?

Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
  • Skrevet

Dengang det blev moderne at gå i smalle jeans, nægtede jeg pure, at jeg nogensinde ville trække mine stænger i sådan et par. Nogle måneder senere måtte jeg bittert æde mine ord, da mine veninder bemærkede det par jeans, der var som malet på mine ben.

Jeg følger ikke moden slavisk, nej, og håber heller aldrig, jeg kommer til det. Men faktum er, at man har et modestandpunkt, til nogle designere finder på et nyt. I tidens løb har jeg gået med ufatteligt mange ting, som jeg syntes, var afskyelige til at begynde med, men som pludselig føles helt naturlige.

Indtil videre har jeg pure nægtet (hvor er det, jeg har hørt det før) at begynde at gå med bukser med svaj igen. Men om nogle måneder drøner jeg garanteret rundt i dem ligesom alle andre. Det har jeg det egentlig fint med.

Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
  • Skrevet

Jeg følger moden ret meget, men jeg køber helt nogenlunde klassiske ting, som man kan kombinere med moden. Jeg synes ikke at der er nogen i vejen med at være mode-slave, for vi har jo alle vore interesser og mode er bare min interesse

Tulle

Tulle

92 indlæg
  • Skrevet

Haha det der med at nægte noget bestemt og så alligevel hoppe i det senere, det er lige mig. Jeg synes heller ikke at jeg følger moden. Jeg er som regel en halv sæson bagud. Skal jo først vænne mig til det Og så kan man tit fide det hele billigere. Smart ikk?