1. Forum
  2. Debatten
  3. Mode
  4. Jeg skal til bryllup - men iført hvad?

Jeg skal til bryllup - men iført hvad?

GitteK

GitteK

3 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret

Jeg skal til min kærestes kammerats bryllup i juli, men aner ikke hvad jeg skal have på. Ved godt alle de der regler og traditioner for, at jeg ikke må bære hvid og sort, og gerne nogle dæmpede farver, så jeg ikke tager opmærksomheden fra bruden. Men skal jeg have kjole på, eller er det okay med et par sorte bukser? Jeg har aldrig været til bryllup før, så er lidt på herrens mark.

Jeg er ikke super feminin, så er normalt ikke til kjoler, men ved specielle lejligheder kan jeg dog godt lokkes i en kjole. Men er der så nogen idéer til en kjole, som ikke er alt for piget og feminin?

Baily

Baily

8 indlæg
  • Skrevet

man kan da sagtens have nogle bukser på og en pæn top/bluse til et bryllup, men siden det er i juli synes jeg du skal vælge nogle med en lysere farve...måske et fint sæt i pastel som jo skulle være forår/sommer hit?

Iris

Iris

305 indlæg
  • Skrevet

Jeg skulle til bryllup i en lade sidste år, og alt for fine kjoler blev frarådet. Da jeg også kunne regne ud det kunne blive lidt køligt valgte jeg hvide jeans og en mintgrøn tunika med et fint mønster. Og så dejligt flade ballerinaer (flade sko længe leve )
Under blusen kunne jeg ha en hvid usynlig bomuldsbluse som jeg var lykkelig for da kulden som forventet pressede på i laden.
Så da jeg slap for at sidde og fryse, og stadig kunne føle mig fin var jeg vildt godt tilpas til dette i øvrigt super sjove og utraditionelle bryllup.
Så så længe du ikke kun har hvidt eller sort på synes jeg bestemt godt det kan gå. Da vi først sad ved bordene kunne man jo alligevel kun se min farvede overdel, af hvilken grund det måske skal frarådes at tage en hvid overdel på. Hmm!
Håber dette lidt rodede svar kan bruges til noget