1. Forum
 2. Debatten
 3. Mode
 4. Lyse striber

Lyse striber

Marie1

Marie1

61 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret

Overvejer meget at få lyse striber eller helt lyst år. Jeg er mørkhåret, har farvet mit hår mørkebrunt 3-4 gange. Jeg har rigtig en slags leverpostejs-farvet hår, som bare ikke klær mig!
Vil rigtig gerne prøve noget nyt, men er lyse striber bare helt gået et mode, eller?.. Synes sjældent jeg ser der mere..

Frafem

Frafem

102 indlæg
 • Skrevet

Det er ikke gået af mode for lyshårede, men for mørkhårede er det ikke moderne mere. I stedet for lyse striber er det moderne med mørke striber (også til lyshårede). Jeg har læst om det et eller andet sted at de kendte får brune nuancer i håret flere forskellige farver, ligesom highlights, bare mørke i stedet for lyst. Måske kunne du prøve det, så kan du måske få en lidt lysere brun tone, hvis det er det du går efter.

Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
 • Skrevet

Jeg har selv lyse striber, men til lyst hår. Hvis du har lyst til det, så bare sørg for, at det ikke er for vildt - bare et par nuancer lysere end dit eget hår, så det ikke skriger til himlen. Så skal det nok komme til at se smækkert ud.

Marie1

Marie1

61 indlæg
 • Skrevet

Tak for tips'ne! Tror de bliver nogle lysere brune striber i stedet!

SillexBille

SillexBille

5 indlæg
 • Skrevet

Godt du har valgt at få nogen lysere brune striber i stedet for lyse.

Det jeg egentlig ville sige var, at hvis du overvejer at farve dit hår helt lyst, så sørg for at snak rigtig godt med din frisør inden !

Jeg fik nemlig også den idé for halvandet år siden at nu ville jeg være lysghåret, havde også farvet mit hår brunt 3 måneder før jeg fik det farvet lyst. Resultatet blev organge brunt og HELT hvidt i udgroningen, affarvningen kunne ikke tage al den brune farve, det var en sand katastrofe. Så pas meget på når du overvejer at skifte fra brunt hår til lyst. Det kan gå galt ..

Marie1

Marie1

61 indlæg
 • Skrevet

Har nemlig en gang også prøvet at få afbleget striber i mit nye farvet (mørkebrunt)hår, det blev nemlig fuldstændig gulerodsfarvet! Så klamt!
Men havde bare hørt fra så mange at dergodt kunne lade sig gøre, men tror det ville ødelægge mit hår fuldstændigt! Så, heldigt der var nogen der fik mig overbevist om at brune striber er meget bedre

SillexBille

SillexBille

5 indlæg
 • Skrevet

Det er sjovt du siger at det er muligt, det fik jeg nemlig også at vide af min frisør dengang jeg fik affarvet mit. Men hun sagde at hun ikke ville gøre det ved mit hår når det var blevet farvet i forvejen. Fordi det var så skadet, at hun ikke ville bruge en alt for (hvad kalder man det) 'stærk' hårfarve.

Synes også personligt at det er pænere med lysere brune striber. Helt lyse striber sammen med brunt hår kan give et 'tiger look'. Så du har helt sikkert truffet en god beslutning

Marie1

Marie1

61 indlæg
 • Skrevet

Ja, men vil ikke risikere at det bliver SÅ grimt igen.. Det var en katastrofe med orange striber, hehe.. I hvert fald til mig..
Ja, så skal der bare lige spares op