1. Forum
  2. Debatten
  3. Mode
  4. Ny kæreste er meget mistroisk-hvor går grænsen?

Ny kæreste er meget mistroisk-hvor går grænsen?

banditqueen

banditqueen

135 indlæg
  • Skrevet
Jeg har mødt en fantatisk mand. Han har det hele og vi har allerede snakker børn, hus, giftemål osv. Vi har de samme drømme om fremtiden og ja. Alt er som det skal være. Der er bare den ting at vi begge kommer fra alkohol i deres egne hjem og vi begge har de samme handle mønstre hvilket gør det svært. Jeg mødte ham på sugardaters. Han var min 3 date og jeg var hans 2 date. Vi var på en 5 timers restaurant tur og bagefter i byen. Det var dejligt, men jeg var lige blevet single og fordi jeg havde mødt ham der lagde jeg ikke det vilde i det. Jeg så ham fremadrettet ca en gang om ugen i en måneds tid. Samtidig var jeg i byen og generelt dyrkede single livet med nogle one night stands og generelt hyggede jeg mig bare og tænkte ikke så meget over det. For en måned siden begyndte x og jeg så at være fast sammen som kærester. Han spurgte mig om jeg havde været sammen med andre imens jeg havde set ham og jeg pyntede desværre lidt på sandheden og sagde et par stykker. For mig var vi ikke sammen og derved følte jeg ikke at jeg skulle stå til regnskab for hvad jeg havde lavet i den tid op til at vi blev kærester. Han bliver så ved med at grave i det og her for et par dage siden fik han så sandheden. Men jeg kan bare mærke at det dræber min forelskelse at der allerede nu kommer små bemærkninger hvis der bliver nævnt noget der berører den tid. Jeg bliver faktisk rigtig ked af det og mister lidt lysten til at være i selskab med ham, da jeg nu føler mig som den skyldige og syndige der skal høre for hvad jeg har gjort imens jeg jo faktisk var single. Har andre her oplevet noget a la det eller har været med en meget mistroisk person? Og hvad har i gjort hvis det bliver for meget? Jeg er jo godt klar over at jeg skulle have været ærlig fra start men det er jo ikke så rart at skulle fortælle en man lige har mødt. Jeg har taget det på mine skuldre og nu vil jeg selv bare gerne se fremad. Hvordan får jeg ham til at de fremad? Og hvad gør jeg hvis han hænger fast? Kom meget gerne med råd og ikke fordømmelser. Jeg ønsker at være sammen med ham men jeg kan i længden ikke klare at blive mindet om hvad jeg har gjort for lang tid siden.
Detbaremig

Detbaremig

148 indlæg
  • Skrevet
Det er meget tidligt han begynder at være kontrollerende. Du kan sige, at hvis ikke han kan lade det ligge, så skal I ikke fortsætte. Hvis det er det du vil
MissDiamond

MissDiamond

64 indlæg
  • Skrevet
Jeg synes du skal smakke med ham om det, og hvordan du har det med. Så han ved hvad du føler, og det såre dig de ting han gør.
Waxoff

Waxoff

23 indlæg
  • Skrevet
Jeg ville prøve at tage en snak med ham, det lyder til at han er lidt usikker på jeres forhold og måske ikke helt kan forstå hvorfor du valgte at være sammen med andre, efter at du mødte ham. Jeg har stået på begge sider af sådan en sag. Jeg mødte min eks som var i et løst forhold da jeg mødte ham, så jeg troede ikke at vi ville blive til mere end det, så jeg valgte at se andre også. Det viste sig så at det blev meget mere alvorligt hurtigere end jeg havde forudset, og da han fik af vide hvor mange jeg havde set i mellemtiden, blev han meget jaloux og ikke kunne forstå hvordan jeg kunne have lyst til at se andre end ham. Jeg brugte meget tid på at forklare ham, at det nok mest skyldes min usikkerhed på ham og jeg at jeg havde valgt at se andre, fordi jeg aldrig troede at han og jeg ville blive seriøse. Jeg har også prøvet at blive meget såret over at finde ud af at en kæreste så andre end mig, i forløbet hvor jeg troede at vi kun så hinanden, vi var ikke kærester, men godt på vej til at blive det. Det tog lang tid for mig at forstå hvorfor han forsatte med at flirte og se andre piger, når jeg havde gjort det klart at jeg kun ville se ham. Det viste sig at det var lidt det sammen som jeg selv oplevede med min eks, han følte ikke at han var god nok til mig, og var bange for at binde sig kun til mig, fordi jeg ville opdage hvordan han i virkeligheden var og slå op med ham, fordi jeg kunne finde bedre. Så prøv at få han til at forklare hvorfor han har det så svært med det, altså få det snakket ordenligt igennem, jeg tror du finder frem til at det handler lidt om jalousi og usikkerhed, så ved at han giver dig dumme kommentar omkring den tid, gør dig til en dårligere person i hans hoved, og derfor er du ikke ''for god'' til ham, håber du forstår hvad jeg mener, det er lidt indviklet at skrive ned :) Men tænker at du må forsikre ham om at det er ham som du gerne vil være sammen med, at du ikke har lyst til andre end ham, og få ham til at forstå at hans kommentare gør dig rigtig ked af det, og at de gør at du mister lysten til at være sammen med ham når han vil blive ved med at holde dig ansvarlige for nogle ting du gjorde for lang tid siden. At du gerne vil have at han får lagt det bag sig, så i kan komme i gang med det dejlige forhold som du drømmer om på en frisk.