1. Forum
 2. Debatten
 3. Mode
 4. Rådhusbrud

Rådhusbrud

Iris

Iris

305 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret

Hej piger.
Nu har jeg brug for assistance. Jeg skal til rådhusbryllup til sommer, mit eget, og skal derfor helst se godt ud. Men hvad i alverden skal jeg tage på. Brylluppet er et lille et af slagsen, med få gæster om eftermiddagen og ikke dans langt ud på natten. Alligevel vil jeg jo gerne troppe op i andet end cowboybukserne - han skulle jo nødigt fortryde. Men hvad tager jeg så på.
(Det afhænger lidt af kroppen, så derfor vedhæftede billede. Jeg er desuden 1.77 høj, hvilket ikke fremgår af billedet.)
Da brylluppet er ret uformelt skal kjolen også helst være det. Jeg har tænkt på noget til omkring knæene, og desuden skal min krop kunne fornemmes under, da gommen heldigvis elsker den.
Men please kom med nogle bud.
(PS: hvidt er absolut ikke et krav - så længe den ikke er sort )

Tulle

Tulle

92 indlæg
 • Skrevet

Først, tillykke med at du har fundet manden i dit liv. Skønt.

Med den krop kan du da bære hvad som helst Jeg syns du skal finde dig en dejlig let sommer kjole som du selv føler dig lækker i, og så med en af alle de smarte korte jakker der er fremme nu og så stiletter...

Husk stadig noget gammelt, noget lånt og noget blåt Selvom det ikke er et stort bryllup er traditionerne stadigvæk charmerende syns jeg.

Iris

Iris

305 indlæg
 • Skrevet

Tak tulle.
Jeg fortsætter lige her i forhold til sko. Jeg har fået overbevist mig selv om at jeg skal have stilletter på den dag, men da jeg ALDRIG går i det ellers (og ligner en fuld hvis jeg gør) søger jeg lige lidt fif til teknikken. HVordan går man ordentlig i dem?

Klokkeblomst

Klokkeblomst

40 indlæg
 • Skrevet

Tillykke med at du har fundet manden i dit liv.
Jeg giver Tulle ret i det med tøjet! Og husk så at kræse om de små detaljer, fx neglelak.
Og til det med stilletter, så synes jeg helt klart det er nemmest at øve sig når man er lidt fuld, så tænker man ikke over hvordan man ser ud på samme måde, som man gør ædru. Og efter et stykke tid, så kører det på bare derud af med stilletter, Det gjorde det hvert fald for mig.

Smukke87

Smukke87

1090 indlæg
 • Skrevet

Tillykke med, at du ska giftes .... Jeg sys, at du sagtens ka ha en sød kjole på som ka vær i alle mulige farver... Og så måske et sjal henover og et pat stiletter som passer farvemæssigt til kjolen... Det ku se godt ud...
Held og lykke med det!

Smukke87!

Tulle

Tulle

92 indlæg
 • Skrevet

Du behøver jo ikke ha super høje stiletter på. Man kan få mange lækre sko med kun lidt hæl... Køb dem i god tid og øv dig lidt i at gå med dem. Tro på at du ser tolat lækkerud i høje sko, og tænk ikke så meget på det. Nor man ikke tænker over det så går det bare derud af Og øvelse gør mester... Vis endelig blleder når du finder det rigtige

Tulle

Tulle

92 indlæg
 • Skrevet

Og forresten så er det jo også vigtigt at finde stiletter i god kvalitet. Man får altså hvad man betaler for

Tulle

Tulle

92 indlæg
 • Skrevet

Haha mig igen Var lige inde på only.com og så en lækker kjole som jeg tror ville være flot til bryllup. Kan ikke finde ud af at vise billeder herinde, så prøv at gå ind på only.com under "kjoler" og se en der hedder Only powder party kjole i latté.

Jeg syns den er super flot

Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
 • Skrevet

Kan helt klart anbefale vero moda
de har nogle rigtig flotte sommerkjoler.

Afrodisiac

Afrodisiac

102 indlæg
 • Skrevet

Tror når man skal gå i stiletter at man skal tænke på.. At man bare skal gå i dem som man går i alle mulige andre sko! Ellers kommer man til at gå mærkeligt.. Jeg lærte det sidste år, og kan ikk mærke forskel mere.. Bar gå helt normalt.. Måske lidt langsomt i starten mht. til forstuvning a adskillige kropsdele.. ;D