1. Forum
  2. Debatten
  3. Mode
  4. Størrelser?

Størrelser?

Lullupop

Lullupop

39 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret

Halløj her på siden

Jeg håber, I kan hjælpe mig!

Jeg har længe gået rundt med et spørgsmål, en stor undren. Hvad, vil I sige, er en normal størrelse for en ung pige på 18-20 år?
Jeg er generelt en str. 38 i bukser o.lign. Foroven er jeg meget smal - så det er tit str. 36.
Men hvad svarer 38 til, når man køber bukser, hvor størrelsen er i tommer? Er det en 29-30?

I mit eget tilfælde er jeg meget kritisk - og jeg synes altid, at min lår ser så store ud, når jeg har tætsiddende bukser på. Er der nogen der ligger inde med et godt råd, hvorpå man kan undgå det?

I skal have stor tak!

/Lullupop

Mettemusen

Mettemusen

344 indlæg
  • Skrevet

Det lyder til at jeg er nogenlunde af samme kropsbygning/kropsopfattelse/kropsstørrelse som dig.

Jeg mener faktisk at have hørt at gennemsnitsstørrelsen er 42, men du må ikke hænge mig op på det. Jeg tror alle mine veninder bruger mellem 36 og 44. Nok flest i 38-40. Så tror du ligger i den tynde/normale ende (jeg er 21, og flere af mine veninder, kommenterer at jeg ikke har behov for at bekymre mig om min vægt, og at jeg er ih og åh så slank)

Mht. til lårene vil jeg altså anbefale dig at prøve bukser der er vidde i lårene. Ikke baggy (det kan jeg ikke selv fordrage) men simpelthen bygget bredere. Fordi hvis du har lidt kvindelige lår, så passer det netop med at der er plads til lårene uden at de ser tykke ud. Jeg har selv fundet et par rigtig gode par fra Esprit, de er flinke til at lave bukser til os, der ikke er en røv på stilke

Og så synes jeg at mine lår (og røv faktisk) ser mindre ud når jeg har mørke bukser på, og/eller hvis jeg har en tunika på, der stopper sådan lige det rigtige sted. På den måde kan jeg markere lidt talje og kamouflere lårene lidt.

Håber det kunne inspirere dig lidt

Lullupop

Lullupop

39 indlæg
  • Skrevet

Tusind tak for dit svar

Det med de vidde bukser, jeg må prøve Men jeg vil give dig ret i den med tunika'en - det har jeg også prøvet før, og det har en rigtig god effekt

/Lullupop

YesDRmig

YesDRmig

28 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret

Hej Lullupop - jeg har lige omvendt figur. Smasket og halvstor overkrop ca str s/M eller 36/38 og skal ALTID bruge xs eller 34 eller 25-26 i jeans og det er fandme svært at se godt ud når maven er 3 størrelser større end understellet! Ligner julemanden ligeså snart jeg har spist et bette brød fordi den puster sig op.
Så nyd dine lår, kan godt ske de ikke er smukke, men du ser i det mindste feminim ud!!! (husk david beckham var også utro med kvinder med former-det er så meget mere sexet end tændstikker!!!!!)
Tjeck beyonces stil, hun ser totalt sexet ud på trods af de store lår!