1. Forum
  2. Debatten
  3. Mode
  4. Tøj til høje kvinder

Tøj til høje kvinder

parol.dk

parol.dk

1 indlæg
  • Skrevet
Hej allesammen Jeg er ret ny her, og kan se, at man kan snakke / spørge om lidt af hvert, dejligt! Jeg har læst mig frem til, at der af og til bliver snakket om tøj til høje kvinder. Det er et ret aktuelt emne for mig, da jeg er tøjdesigner med eget brand til kvinder sådan ca. 175-185 cm høje. Det jeg gerne vil spørge om, hvad er det største problem I har, når I shopper nyt tøj? Er det kun længde eller er det også pasformen? Har I største udfordringer med bukser eller ærmelængde? Hvis I skulle ud og shoppe lige nu (glem alt om prisen ) hvad er det første der falder jer ind som MUST have? Sorry, jeg ved, at det er måske for meget at spørge om, men jeg har brug for at høre fra dig for at blive bedre og det er selvfølgelig ok, hvis du kun gider at svare delvist :) En rigtig skøn dag og tak for hjælpen Vh. Irina
xxmahaloxx

xxmahaloxx

1047 indlæg
  • Skrevet
Jeg er 180 cm høj, og er oftest mest udfordret på jeans. Dette er både længde (ofte er en 34’er ikke nok) men også det faktum at jeg har store lår og bagdel, men en smal talje, så for at passe bukserne i lårene, er de ofte 1-2 størrelser for store i hoften.
Miss J

Miss J

128 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Deleted
Zizzy

Zizzy

74 indlæg
  • Skrevet
Nu er zizzy her lidt erfaren i netop dette felt. Jeg har i 80´erne haft et tøjfirma, der udelukkende producerede tøj til amazon-kvinder. De bæster var i snit 2,45 m høje, og gik udelukkende i rustninger lavet af kevlar. Er du klar over hvor svært det er at sy i kevlar? Selvsagt fik jeg slidgigt i begge skuldre + mine albuer.. OG KNÆ! Men det forretningseventyr sluttede brat efter, at jeg sagde jeg ikke gad mere. Så blev jeg industrismed, og har siden svejset kraner fast på skibe. Indtil videre er det gået fint, og kun én kran har revet sig løs og smadret skibet, der sank nær Horsens havn.