1. Forum
 2. Debatten
 3. Mode
 4. Valg af trusser :D

Valg af trusser :D

shae

shae

35 indlæg
 • Skrevet

Hej kvinder!
Jeg købte i dag to par trusser i FØTEX til 25 kr stk.. jeg må indrømme at jeg kom til at tænke lidt på, hvad andre går efter når I køber trusser? personligt går 50 % af valget på hvor behagelige de er 40 % på prisen og de sidste ti på udseendet. Går I meget op i hvorvidt trusserne er flotte, sexede, søde osv. eller er der andre der engang i mellem køber billige bomuldstrusser i kiksede mønstre fra Føtex?
- hvilke trusser er dine yndlings, og hvorfor?
- hvor køber du dem henne, og hvad anbefaler du?

Selv ville jeg gerne finde behagelige, billige OG flotte trusser, men jeg synes det er lidt svært at finde rundt i, og ender derfor altid med enten Føtex eller H&M.

Så bring lige hemmeligheden bag det perfekte par på banen!

- Shae

_alamode

_alamode

991 indlæg
 • Skrevet

Jeg kan bedst lige g-strenge, fordi de er de mest behagelige og det mest praktiske, i forhold til stramt tøj osv.
Jeg køber dem primært hos Agent Provocateur, Mimi Holliday, Hünkemoller og så kan jeg også godt lide at bruge nogle penge i Victorias Secret, når jeg er et sted, hvor det sælges Rigby and Peller har også nogle ganske fine ting engang i mellem!

Jeg går nok meget op i kvalitet, da jeg gerne vil have nogle trusser, der holder i lang tid og som jeg ikke konstant skal skifte ud eller eventuelt bliver beskadiget ved vask, så derfor er jeg altid villig til at betale lidt mere. Og så føles kvaliteten på et par lækre trusser altså bare bedre end nogle fra H&M.

Jeg går mest af alt efter udseendet og hvordan de vil se ud under forskelligt slags tøj. Jeg synes de fleste trusser er behagelige, men dog er jeg mest til g-strenge, da jeg overhovedet ikke synes at man kan føle, man har dem på (og det ligner det heller ikke, hvilket er vigtigt, for sådan en røv der er skåret over på midten i virkelig stramme jeans og trussekanter under kjoler osv) er ikke just charmerende i mine øjne

_alamode

_alamode

991 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret

Og ja, jeg går ekstremt meget op i, hvorvidt de er sexede og søde og så kan jeg næsten ikke nænne at have et par trusser, hvor jeg ikke har en matchende bh til eller lignende. Så det kan hurtigt blive dyrt !! Dog har jeg altid ELSKET lingeri, så det har nok også noget med det at gøre..

Elyon

Elyon

1360 indlæg
 • Skrevet

tror sådan lidt en blanding, skal være nogenlunde at se på (bruger primært g-streng da jeg synes det ser bedst ud under tøjet og de fleste trusser giver mig dobbeltrøv
føler mig helt klart bedst tilpas i en lækker g-streng med matchende BH fra Hünkemoller eller lignende, ville ønske jeg havde råd til mere undertøj fra lækre mærker men det tillader økonomien og prioriteringen af penge ikke lige.
Til dagligt bruger jeg oftest noget fra H&M som er en blanding af blonder og bomuld eller nogle af de billigere fra VS
Skal jeg noget vigtigt tager jeg dog altid et lidt lækkert sæt på

anilara

[slettet bruger]

0 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
Deleted
lulala

lulala

4813 indlæg
 • Skrevet

jeg vil helst ikke gå i grimme underbukser, da jeg komfort og udseende sagtens kan kombineres. jeg går altid i bomuld, da det er sundest for kusinen.
jeg bryder mig ikke om g-streng, da jeg synes det er for teenager-agtigt og lidt vulgært.
men er heller ikke til momor-trusser. så jeg går i halfstrings fra hunkemøller, som både er pæne og behagelige.

shae

shae

35 indlæg
 • Skrevet

Anilara sagde:

Går mest op i hvordan de er lavet.
Derefter udseende og komfort.

"hvordan" som i udformning, eller rent faktisk produceret?

- jeg går btw mest med hipsters, da jeg synes det gør mine hofter smallere - selvom jeg har pæne hofter, så synes jeg at alm. trusser og G-streng giver mig en pæreform

213

213

3783 indlæg
 • Skrevet

Køber det meste i H&M - jeg synes, de laver rigtig flot undertøj, og jeg køber altid sættet, altså både underdelen og bh'en.

blondiebug

blondiebug

2077 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret

Blonder. Personligt synes jeg, at g-streng ofte ikke er ret sexet, da det er de færreste piger, der kan bære en pænt. Men de er dog behagelige.

alberte.berte1

alberte.berte1

1127 indlæg
 • Skrevet

Jeg køber altid g-streng, da jeg bare synes alle andre slags er mega usexede
Jeg køber i h&m, da jeg godt kan lide at købe sæt, så med et SU budget, så prioterer jeg. Jeg synes nu også er h&m's undertøj sidder ganske godt. Jeg går helt sikkert efter hvordan de ser ud, de skal selvfølgelig være pæne og matche en BH