1. Forum
 2. Debatten
 3. Mode
 4. viabill?

viabill?

Baresso_Betina

Baresso_Betina

3 indlæg
 • Skrevet
hej, er der nogen, der kender til viabill-afbetaling på diverse webshops? jeg har ALDRIG kastet mig ud i noget lignende , så jeg ved ikke om det er farligt med afbetaling? hvad er jeres erfaringer?
culpa

culpa

687 indlæg
 • Skrevet
Mit råd er altid, at man aldrig skal købe ting på afbetaling. Det kan sjældent betale sig, og der vil ofte være en række renter og gebyrer. Hvis du læser anmeldelserne af viabill på google vil du se, at det slet ikke er så gebyrfrit som de selv påstår, i hvertfald ifølge kunderne. Generelt kan det meget bedre betale sig selv at spare op, i stedet for at låne til ting, som man ikke har råd til. De fleste ting kan sagtens vente til man rent faktisk har råd til det.
tommy.mikkelsen.75

tommy.mikkelsen.75

4 indlæg
 • Skrevet
Hej.. Jeg har prøvet det en enkelt gang, hvor jeg skulle købe for 599 kr. De skrev at man kunne låne penge i en mdr. uden renter.. så jeg prøvede det.. Jeg så det første gang på den hjemmeside , hvor jeg købte gaven til min kæreste ( hair extensions på https://www.misslux.dk/hair-extensions.html ) til min kæreste. Det tog lidt ekstra tid for at købe det, og på det tidspunkt var der ikke et gebyr. Så jeg betalte bare alle pengene 30 dage senere.. Faktisk smart nok, men jeg vil ikke låne og betale renter .. det er for dyrt..
jens-6307c43a2f

jens-6307c43a2f

3 indlæg
Jeg bruger mit mastercard - det er ofte gratis eller meget billigt at få oprettet i banken. ca. 150 kr. om året, og så få banken til at overfører det som er købt for hver mdr. så har du 30 dages kredit - det er billigere end viabill. Der er også flere webshops som giver kredit f.eks. https://www.funkylittlemonkey.dk hvor du kan vente med at betale til at der kommer børnepenge, ellers prøv at skrive til de forskellige shops du vil købe hos, de kender bedst hvilke muligheder der er for at få "kredit" hos dem.
susannemunk

susannemunk

0 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
Deleted
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
Deleted
KatjaP98

KatjaP98

2 indlæg
 • Skrevet
Jeg købte en kjole fra celinakollektion.dk med viabill og de fortalte mig, at det fungerede gebyr/rentefrit førstegang. Jeg fik mit produkt dagen efter og skulle blot betale en 50ér hver måned hvilket ikke påvirkede mig særligt meget. Som nævnt af tidligere bruger, så fungerer det fint så længe man betaler til tiden.