1. Forum
  2. Debatten
  3. Mødre
  4. Hjælp til dåbsgave

Hjælp til dåbsgave

Beautylove

Beautylove

196 indlæg
  • Skrevet

Hej jeg har brug for mening/råd fra nogle forældre. 
Skal være moster snart og har en ide til dåbsgave som jeg vil høre om lyder som en god ide og sådan. (vil self ikke spørge min søster, for det skulle jo gerne være en overraskelse)

Jeg ville købe et charm vedhæng fra Pandora som har "aunt" og "Niece" og så en armbåndskæde til at sætte det på (og fremtidige charms som envher i familien kan give i gave hist og her, så det lidt ender med at være et armbånd fra hendes familie). 

Jeg tænkte at købe en kæde som er en størrelse for 12 år eller ældre eller sådan, tænker ikke så tit små børn render rundt med sølv armbånd på og det nok mere er noget hun kan bruge når hun bliver ældre. Synes i det lyder som en god ide?

Skal jeg evt. kun købe et charm-vedhæng og lade forældrene om at vælge en kæde? 

Notice: de fleste kæder til charms fra Pandora kan vist ikke gøres større og mindre.

----

Jeg har ikke så meget erfaring med børn eller gaver til barndåb og alt sådan noget, så beklager hvis det virker som et dumt spørgsmål :) 

fh

fh

1 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret

Hej! Det synes jeg lyder som en rigtig fin idé. Helt sikkert noget hun vil blive glad for om mange år. Hvis du i stedet kunne tænkte dig at give noget, som hun kan bruge tidligere, findes der andre rigtig fine børnesmykker! Her kan du fx finde en hel del inspiration!  https://babybroderi.dk/collections/boernesmykker